Feeling so good

Skön skoldag. Slutade 11.10. Gick då hem och bakade citronmuffins, de blev riktigt bra för att vara första gången.
Nu sitter jag här med svenska uppgiften i knät och försöker plugga, för nästa torsdag ska det vara klart. Ska snart lägga ifrån mig det här och börja skriva min so-uppsatts. Jag valde att skriva om man får använda våld för en god sak, vad tycker ni?
Vid halv 4 ska jag gå och möta Kajsa, om det inte regnar ;)
Så får vi se vad vi två hittar på. Eftersom vädret inte är på min sida så blir det väl att sitta inne och glo på varandra och lite skitsnack, men det är trevligt.

Igår hade jag träning och det gick åt helvete. Vi körde "hästen", hm hur ska man nu förklara den så vissa förstår. Det är nästan som en plint fast högre, och så hoppar man på trampett istället för sattsbräda. Hoppas alla förstog nu ;).
Så körde vi överslag på den (ungefär som handvolt) men ja vågade inte så jag körde gulliga grodhopp upp istället. Men jag ville ju klara det men min rädsla är för stark. Kan bero på att sist jag körde på den så kom jag med ryggen på den och gled och fick lite brännsår på ryggen. Inte skönt!
Men det är bara att öva för nästa lördag, alltså den 16 så åker vi till Bålsta och tävlar :) Hoppas det går bättre där än vad det gjorde på riksfinalen.

Men ska fortsätta plugga nu.

-A

Kommentarer
Postat av: angelica din kung

du klarar det gumman (: <3

2009-05-08 @ 14:57:22
URL: http://angelicayltin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0