18 april

Diabetes... Är en enda jävla kamp i livet. Att få vardagen att fungera. Ta rätt mängd insulin, att äta rätt, motionera, kontrollera blodsocker HELA tiden. Blickar.. människor som alltid tittar på när man tar blodsocker och insulin. Jag vill vara normal. 1000 frågor som ställs i väntan på svar. Man ska inte göra si inte göra så. Jag gör hur fan jag vill. Det är mitt liv. Vill jag äta en pizza även om det ej är bra för blodsockret så gör jag det. Viktuppgång/viktnedgång. En berg- och dalbana på blodsckerkurvan. Frågan som ställs... Varför jag? 

Kommentarer
Postat av: Bella

Håller med dig, vännen.
Ett helvete är det.
Inte värt att leva med.

2013-04-21 @ 15:54:07
URL: http://bellasdream.blogg.se
Postat av: Ida

jag fick diabetes för tre veckor sen! har redn börat acceptera och anpassa mig trots att sockerniivåerna går sådär än.. men jag tror det blir bättre! kämpa du med!

2013-07-29 @ 23:05:46
URL: http://idswe.blogg.se
Postat av: Henke

Usch låter inte kul när du beskriver de sådär. "/ skönt att du iaf kan ha ett leende utåt som gör att du strålar upp och göra andra människor glada. Förstår att du fuskar med det ena o de andra. Jag gör detsamma med min gluten. Erat mjöl är som en drog för mig. Jag måste äta mjöl, skulle aldrig klara av vardagen om jag inte fuska. Visdt kanske jag dör i förtid pgr det. Men vafan de kan de vara värt förman vet ju inte hur länge man ska leva oavsett. Så man vill ju bara ta dagen som den kommer och hoppas på bästa :-) ta hand om dig alice och försök göra de bästa av vardagen :-)

2013-08-06 @ 22:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0