blodsocker

Just nu ligger jag på 5.1 i blodsocker. Pressar och pressar det för att få ett bättre hba1c (som är långtidsblodsocker). Låg senast på 58 men vill få ner det lite, iaf till 52. Har ändrat min frukost nu så äter filmjölk och äter en finncrisp med salami på och ett glas vatten. Till detta tar jag 0.5 enheter insulin och ligger bra efteråt på ca 6 i blodsocker.


Detta var i morse då klockan precis ringt (som tur var). Insulinpumpen varnade för något stopp så bytte slang sen så funkade det. Humor när man vill ligga i sängen och dra sig. Det fick man icke.


-A

Kommentarer
Postat av: mikael Andreasson

Hej
Jag skriver till dig i egenskap av marknadschef för ett företag som heter testandtreat.se
Vi håller på att lansera en produkt för diabetiker som får hypoglykemi.
Glucobooster är en ny utvecklad glukosgel för upphävning av hypoglykemi, alltså den låga blodsockernivån. Preparatet är snabbverkande och lätt att använda. Med en tub av preparatet korrigeras blodsockernivån enkelt och kontrollerat till den rätta nivån. Produkten är utvecklad i samarbete med finländska experter och innehållsämnena i produkten är noggrant kontrollerade. Gelet som sammansättning försnabbar glykosens absorbering och inverkan i kroppen och därmed kan blodsockernivån snabbt återställas till normal nivå.
Jag skulle vilja att du skickade mig din adress för att jag skall kunna skicka dig ett antal samt lite mer information. Om du sedan vill skriva om produkten i din blogg vore vi mycket tacksamma och kommer givetvis att premiera dig på något vis

2014-09-29 @ 21:06:18
URL: http://www.testandtreat.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0