Just you

Sitter hemma hos pappa just nu och väntar på att tiden ska gå. ca kl 15 så ska jag iväg och jobba, ska förbereda tills i morgon. Då är det Skogsröjet som gäller. Ses vi där?  ;)
Jaja så det blir nog att gå och lägga sig tidigt ikväll. Ska upp 8 och sen jobba fram till ca 03.
Kan ju berätta att i onsdags kom Johan till mig efter jobbet och sa att vi skulle till Sthlm för att hämta en svets. Eftersom jag va sjuk och inte kunde träna så följde jag med och gjorde honom sällskap. Vi åkte runt 17 tiden och kom hem  00. Usch vad trött jag var då, men sov en stund i bilen mot älsklingen :).
Men det var inte den enda för när vi var påväg upp till Sthlm så ringer mamma och berätta att vi har fått vatten läcka i huset så vi hade inget vatten. Så när vi kom hem på natten var det bara för mig att packa och åka hem till pappa.
Kan säga att det var riktigt skönt att lägga sig i sängen då.

Igår så tog vi foto i skolan Inte roligt. Efter skolan så gick jag hem till mamma för att packa resten hem till pappa. Sedan åkte vi ut till morfar för att fixa allt inför kvällen. Skulle fira Arwid som fyllde 19 men eftersom vi inte hade något vatten hemma så fick vi vara ute hos morfar. Det var trevligt men jag var trött.
Så runt 21 så åkte jag hem och då kom älskling och sov hos mig :)

Nej nu har jag inte tid längre, skriver kanske nått ikväll annars någon annan dag när jag har tid.


Ibland är glömska bättre än ett gott minne

-A

Sjuk!

I går efter skolan hade jag feber så tog det lugnt ett tag. Sedan gick jag ner på stan för att möta frida för vi skulle äta på Venezia. Men jag var inte så sugen då eftersom jag var sjuk.
Vi bestämde oss då för att  åka och hyra 2 filmer "30 days of nights" och "Bride wars" den första var väl inte så super bra, rätt overklig, men den sista var faktist riktigt bra, kollade på den i morse igen för jag somna i slutet igår :P.
Frida gick till skolan men jag stanna hemma för hade fortfarande feber. Så det blir ingen träning för mig ikväll och det var första träningen sen innan sommaren. Fan! Och det blir ingen träning på fredag heller för då jobbar jag. :(
Ikväll hoppas jag att min älskling kommer till mig, eftersom frida sov hos mig så kunde inte han sova hos mig. Saknar faktist honom efter bara en dag :).
I helgen så blir det att jobba på Skogsröjet. Jobbigt men tjänar bra ;). Så det blir att åka till Sthlm tillsammns med Frida någon dag sen och shoppa loss :D

Men ska gå och lägga mig i soffan nu och kolla på "The hangover" :)


I love you I love you I love you

-A


The one

Happ då har man börjat på Ellwynska, det känns rätt lustigt att gå dit och inte till Tallås :P. Men det är roligt hittils. Blir nog inte lika roligt nästa vecka då allt sätter igång, denna vecka har vi ju bara lekt :P.
Men men. är hemma hos pappa nu och väntar på att Johan ska komma. Vi är själva hemma så vi ska hyra film och mysa :).

Nej men ska gå och fixa lite nu.

-A

Åsikter kan man ha!

Vaknade och det kändes som om jaag var bakfull. Hade sån jäkla huvudvärk så försökte jag somna om gick kanske en stund, Sedan gick jag ner och tog tabletter och käkade frukost.
Nu sitter jag här och ska snart ner på stan och möta Kajsa :).
I går var jag med Angelica det var riktigt roligt att träffa henne eftersom det var ett tag sedan.

Det blev inget med att åka till Skåne elr var det var vi skulle. Så ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska iaf vara med älsklingen. Kanske blir att laga mat tillsammans och hyra film. Nått mysigt hittar vi väl på.
I morgon ska vi till Eskilstuna på street race .

Men ska kila iväg nu.

-A

Åska

Just nu väntar jag på att Angelica ska komma. Vi ska väl spela spel och snacka eftersom vi inte setts på ett tag.
Sen kommer släkten och firar mamma som fyllde i måndags.
I morgon åker jag och Johan ner till Skåne elr nått till hans fasters (tror jag) sommarstuga :) Är nog kvar där till på söndag .
På måndag börjar skolan då. Tråkigt men ändå roligt, eftersom det är ny skola och klass :).
Men men måste göra mig i ordning nu.

-A

Trött!

Dålig uppdatering. Beror på att man inte sitter vid datan så mycket på sommaren. Iaf inte jag.
Lite kortfattat om vad jag har gjort den senaste tiden.
Jag har varit i Valdemarsvik med Johan för två veckor sedan typ. Vi fick för oss att åka ner till morfar och hans fru i stugan, så det gjorde vi. Tillbringade en natt där. Sedan bar det av hem.
Förra söndagen åkte jag och mamma ner till stugan och var där en natt själva. Vi käkade gott och hade det riktigt mysigt och roligt. Skönt med lite egentid med mamma. På måndagseftermiddagen kom Magnus, Miccis, Helena och Kaj.
Vi alla var där nere till onsdagen.
Sen i fredags åkte jag till Orsa med pappa. Vi skulle sälja vildsvinskebab där uppe på någon fiske och jaktmässa. Det var jobbigt att åka bil i ca 4 timmar. Iaf tråkigt att sitta still så länge.
Men nu är den helgen avklarad och jag sitter med en massa pengar på kontot nu ;). Haha!

Idag har jag träffat Kajsa vi har kollat på film, kommer dock inte ihåg vad filmen hette men bra var den iaf och båda var gråtfärdiga :P.  Så jag kanske inte behöver berätta att den var sorglig? ;).
Ska snart käka sedan åka hem till mamma som fyller år idag :). Sedan kommer älskling till mig ! :)

Men ska käka nu.


Bring me back

-A

RSS 2.0