Just you

Sitter hemma hos pappa just nu och väntar på att tiden ska gå. ca kl 15 så ska jag iväg och jobba, ska förbereda tills i morgon. Då är det Skogsröjet som gäller. Ses vi där?  ;)
Jaja så det blir nog att gå och lägga sig tidigt ikväll. Ska upp 8 och sen jobba fram till ca 03.
Kan ju berätta att i onsdags kom Johan till mig efter jobbet och sa att vi skulle till Sthlm för att hämta en svets. Eftersom jag va sjuk och inte kunde träna så följde jag med och gjorde honom sällskap. Vi åkte runt 17 tiden och kom hem  00. Usch vad trött jag var då, men sov en stund i bilen mot älsklingen :).
Men det var inte den enda för när vi var påväg upp till Sthlm så ringer mamma och berätta att vi har fått vatten läcka i huset så vi hade inget vatten. Så när vi kom hem på natten var det bara för mig att packa och åka hem till pappa.
Kan säga att det var riktigt skönt att lägga sig i sängen då.

Igår så tog vi foto i skolan Inte roligt. Efter skolan så gick jag hem till mamma för att packa resten hem till pappa. Sedan åkte vi ut till morfar för att fixa allt inför kvällen. Skulle fira Arwid som fyllde 19 men eftersom vi inte hade något vatten hemma så fick vi vara ute hos morfar. Det var trevligt men jag var trött.
Så runt 21 så åkte jag hem och då kom älskling och sov hos mig :)

Nej nu har jag inte tid längre, skriver kanske nått ikväll annars någon annan dag när jag har tid.


Ibland är glömska bättre än ett gott minne

-A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0