10 december

Det närmar sig jul nu, endas 14 dagar kvar nu. Tycker det är så mysigt med jul. Detta år firar jag jul med pappa och dagen efter firas det med mamma hos morfar. Har nästan handlat klart alla julisar. Köpte typ den sista idag. Men ska se om jag ska köpa lite till bara för skojs skull. Haha jag är nog den enda som tycker att det är kul att köpa julklappar eftersom pengarna försvinner, men det bryr inte jag mig om förutom efter att man köpt allt och alla pengar är slut. :P.
Grattis till båda i förskott. Vi har även luciafirande i skolan i morgon. Det är någon tradition att 1ab varje år ska köra lucia medans cd har hand om avslutningen i sommar. Så jag går i ab så ska vara tomte i tåget. Haha! Får se hur det går. Efter det ska vi bara kolla på film sedan har vi religionsprov som jag har pluggat som en idiot till, så hoppas på att jag får ett VG. Så önska mig lycka till!
Efter skolan ska jag möta pappa på stan så ska vi gå till resebyron och kolla resor till Thailand nästa år, alltså 2011. Hoppas hoppas att resan till det hotellet vi vill till har kommit ut så vi kan boka :D.

Kanske skriver lite i morgon när jag är hos pappa om jag får för älsklingen! :)

För allt man vill är att skratta en sekund och bara säga som det är

-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0