14 december

Hade ingen ork att skriva igår, låg i sängen och kollade på tv med älsklingen fram till typ 14. Skyller på att jag hade träningvärk efter lördagen då vi var på boda borg och lekte. Sedan åkte vi hem till honom och han käkade lite oså. Efter det blev det enn km lång promenad med pappa. Skönt att röra på sig efter en hel dags slöande. Men det var ju knappt någon mening med det för vi åkte och köpte chips och hyrde filmen "järnets änglar". Tyckte inte att den var så super bra, men den dög väl :).
Idag så var jag på läkarbesök i e-tuna, efter det så hann jag även med lite på tuna park. Tack älskling för skjutsen och för att du stog ut med mig springandes i alla affärer. :P
Nu sitter jag och tar det lugnt, ska väl snart äta och sedan blir det att gå ner till gymmet med kajsa en stund. Tar nog bussen ner dit istället för bussen. Känner att jag måste börja röra på mig lite mer.

Just det, på tal om lördags. Då var vi ju på boda borg. Det var överraskningen för pappa. Och han blev faktiskt riktigt överraskad, han visste ingenting förrän skyltarna dök upp och det stod med stora bokstäver BODA BORG. Haha en rolig och lyckad dag blev det. Tjejerna vann då. Haha! Sedan på kvällen blev det mat hos pappas flickvän. Tack för en otroligt roligt dag. Kan ju även påpeka att jag och Johan firade 6 månader då också.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv en stund. Är helt slut, vet inte varför, men det är väl allt mörker. Känns som att jag bara vill sätta mig i ett hörn och gråta. Haha nej men man blir ju inte direkt glad av mörkret.

-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0