16 december

Sitter nu invirrad i ett duntäcke för att inte frysa ihjäl. Det är ju super kallt ute, och även inne har jag märkt. Senast jag kollade på termometern så var det -6,7 . Men även om det är kallt så älskar jag snö, föutom att man får snöbollar i huvudet och kan halka (som jag gjorde i morse). Alltså det första jag gjorde när jag gick utanför dörren i morse var att gå på en jävla hal fläck så att benen bara försvann. Men reste mig upp ganska snabbt och såg till att ingen såg mig. Haha! Det var ju en bra första start på morgonen...
I skolan gjorde vi inte så mycket, mest pratade. men på matten så sjöng vi singstar. Haha sjukt kul.
Efter skolan så gick jag till tandläkaren och drog ut en till tand. Så nu har jag bara tandställningen kvar som jag får i januari. Äntligen! Så nu har jag bara legat hemma och tagit det lugnt och kollat på tv. Ska snart kolla på mer tv för skoj skull.

Igår i skolan var det jultema dag. 3:orna hade hittat på lite saker i olika klassrum så fick vi i olika lag gå runt och utföra alla saker. Ganska kul faktiskt. Sedan träffade jag Frida och tog en fika på stan för att sedan åka hem till mig och dricka te. När Frida gått så kom Olivia och det kan jag säga att det var jätte roligt att träffa henne igen. Hade inte träffat henne på en jäkla bra tag så vi hade massor att prata om. Men nu är det lov så ska försöka att träffa alla vänner igen eftersom skolan tar upp all tid.

Nu ska jag gå ner till familjen och kolla på tv.

-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0