6 december

Usch nu är helgen slut och den har gått ruggigt fort. Men denna vecka är den sista "pluggveckan" ska plugga varje dag för om jag inte fåt VG på religionsprovet så får jag inte det i betyget. Så denna vecka blir alltså bara plugg och kanske kan klämma in någon träning. Längtar till nästa vecka för då har vi inget plugg eller nått för religionen är den sista uppgiften. SKÖNT!

Idag har jag bakat med familjen som består av mamma, emilia och magnus. Var riktigt trevligt faktiskt och roligt. Men jag börjar undra hur många kilo sveriges befolkning går upp i vikt under julen egentligen? Någon som har ett svar? Haha!

Här är bilder på det vi bakade :D

          
Courn flakes godis        Kokos godis                 Nougat med mandel

Vi bakade även pepparkakor men jag antog att ni visste hur det ser ut ;) Haha!
Kokos godiset fick bli min favorit för den var inte lika enformig som dem andra, dem smakade typ bara choklad förutom lite crisp i courn flakes godisen.

Nu har jag precis kollat på film med mamma "Ice age 3". Jag tyckte den var bra och skrattade en hel del. :) Men nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på en till film, kanske blir att sova tidigt idag :) Är trött efter dagens bestyr. Det är jobbigt att baka ;) Kan ju även berätta att jag var och åt lunch hos älsklings mormor och morfar idag, tog en pause från bakandet, vi åt lutfisk, riktigt gott :).

-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0