9 december

Trött trött och jätte trött. Vädret gör ju inte det hela bättre. Man blir så deppig av allt mörker. Men men det blir säkert bra. Snart är det lov också. SKÖNT! Jag slutar dock 1 dag tidigare, alltså den 17. Det fick jag reda på idag eftersom jag var med på öppethus så får jag kompledigt. Jag jublar! :D. Så jag går bara 3 dagar nästa vecka eftersom jag är ledig på måndag också. Mohaha!
Idag var det lång dag i skolan. Tråkigt och jag har varit trött hela dagen. Haha och i morse så trodde jag att jag hade försovit mig så jag satte mig upp i sängen med ett ryck, men det visade sig att klockan bara var 03.15 då, sedan så vakna jag av att någon smällde i dörren och trodde då att jag försovit mig igen men det visade sig då att mamma gått ut och hämtat tidningen för klockan var bara 05.00. Fan va sur jag var då, och ont i huvudet fick jag också. Haha men lite komiskt var det tycker jag. Att jag vaknade 2 gången och trodde jag försovit mig.
Ikväll blir det att bara plugga, måste verkligen det annars kommer jag aldrig få VG. Kan iaf lite nu men det räcker inte. Hoppas även på att hinna träffa älsklingen. :)

Måste springa iväg nu. Ska fixa lite inför helgen! ;D

-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0