Dream a dream

Ojoj nu var det ett tag sen jag skrev. Har haft fullt upp helt enkelt :P.
Kan börja med att jag kom hem från Kreta igår kväll. Var där en vecka tillsammans med mamma, Magnus och Emilia. Riktigt roligt var det. På dagarna var det ca 32 grader och på kvällarna runt 28 grader. Så ganska stor skillnad mot vad det brukar vara i Sverige. I Sverige kan man ju knappast gå i linne och shorts kl 12 på natten :P.
När vi landade i går så ösregnade det och det kan jag säga att det var inte så roligt när man precis kom från ett vackert väder. Men men iaf så när vi hämtat väskorna och skulle gå ut från flygplatsen så blev jag överraskad med rosor av Johan :D Snacka om att jag blev överraskad!
Nu sitter jag hos pappa och väntar på att Johan ska höra av sig. För ikväll ska vi till Läppe till någon kompis till Johan och dricka lite :).
Och i morgon ska vi till Eskilstuna på street race.
Har inte så mycket mer att skriva just nu. Skriver säkert om några dagar igen när jag har tid :)

-A

Give into me

Roligt väder, vaknade bredvid Johan vid halv 10 av att det regnade och åskade. Läskigt :(.
När han hade dragit käkade jag frukost och fixade mig sen så åkte jag, pappa och evac till lager 157, hittade lite saker iaf :).
Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Ska för en gångs skull umgås med pappa. :P.
I morgon ska jag träffa Johan och fira honom och oss, vi har en månad i morgon och så fyller han år idag. Men eftersom han är på fisketävling blev det inget firande idag.
På torsdag drar jag från detta väder till Kreta, ska bli hur skönt som helst :D Men är rätt flygrädd :S
Sedan när jag kommer hem så ska jag troligtvis till sommarstugan i Valdermarsvik med Johan, Sara och Henke, om inte annat blir det nog helgen efter den :).

Nej men ska kila och äta.


Lyckan som aldrig någon kommer uppnå

-A

Sommar sommar

Idag har jag hittills bara tagit det lugnt, ska nog snart ut och lägga mig i  solen en stund.
I lördags var jag på Liseberg med Johan, Sara och Henke, riktigt roligt faktist :D. Tack för en rolig dag!
Om 16 dagar drar jag, mamma, magnus och emilia till Kreta :D , längtar. Ska bli skönt att komma bort från Sverige en vecka.
Hm , har nästan inget mer att skriva. Har inte hänt så mycket förutom att man legat i solen och stekt och så har jag jobbat lite, blir nog att jobba nästa vecka också!.

-A

RSS 2.0