Sommarlov!

Ojoj nu var det länge sedan jag skrev, det beror nog pga att jag inte suttit vid datan så mycket nu när det är lov eftersom då gör man mycket mer än vanligt.
Har inte hänt så mycket, har ungefär bara umgåtts med vänner oså.
Igår /midsommar tillbringades först hemma hos mig med kajsa, johan och adam, vi grilla och hade det trevligt, sedan åkte vi till brevens bruk, inte så värst kul, så vi stanna inte där så länge.
Ikväll så ska jag, adam, johan, mamma och magnus käka tacos här hemma.Sedan ska vi nog åka på bilträffen?
Får väl se vad som händer denna kväll.

-A

När jag går förbi

Igår gjorde vi inget alls i skolan, fick reda på lite betyg osv, sedan fick vi "håltimme" så vi kunde gå på nävertorps musikal, den va väl sådär.
Kvällen tillbringades först med Elina så vandrade vi ner på stan och träffade Kajsa, Angelica och Maja, :)
Men det var så kallt på stan så jag och Kajsa åkte hem till mig och sov.
Gick upp vid 8 idag för vi skulle till Nrkp med mamma :)
Hittade rättså mycket, kunde köpt mer men pga min "ekonomi" så blev det inte så ;)
Nu sitter jag här och ska börja fixa mig, för ikväll ska jag och Angelica med Kajsa på fest någonstans :P

-A

wish

Skolan idag började med att jag gjorde mitt andra omprov i fysik, hur det gick återstår att se. Får jag inte G på det här provet får jag IG i hela betyget. Men men vad gör det?
Sedan blev det en rundvandring i den fina staden Katrineholm, alltså vi skulle visa tjeckierna som kom i måndags kväll hur det ser ut här :P
Vi orkade inte gå så länge så vi gick tillbaka och satte oss i skolan och vänta på att tiden skulle gå.
Efter lunchen övade vi för konserten som ska vara ikväll kl 19.00 i aulan. Kanske slutar runt 21.30. Men som tur har vi sovmorgon till 13.00 i morgon :D
Nu sitter jag hemma hos pappa, han var så snäll och hämtade mig så jag kunde få äta hemma istället för den äckliga skolmaten! Men ska åka tillbaka vid 18 tiden.

I morgon skulle vi varit nere på Djulö och badat och spelat volleyboll m.m, men efter en titt på vädret blev det istället film i aulan och volleyboll i järvenhallen. :) Sen på kvällen ska jag nog ut och äta med pappa.


förväntar man sig inget blir man inte besviken

-A

RSS 2.0