Lycka

Sitter hemma hos pappa nu och är helt slut. Har jobbat hela dagen i Eskilstuna i denna värme, inte skönt kan jag säga.  Men trevligt var det för Angelica var även med och jobbade. Så ikväll blir det bara att ligga hemma och kolla på tv och ta det lugnt. Jag är själv hemma för pappa är hos flickvännen, så lite ensamt är det.

Igår iaf så packade jag alla kläder hemma hos mamma och åkte hem till pappa, ska ju bo här ett tag nu, elr får se hur länge jag orkar det eftersom det är en bit från stan tycker jag. Men som sagt jag trivs ju mycket mycket bättre här än hos mamma.
På kvällen grillade jag och pappa sen så tog jag moppen hem till Kajsa och väntade på att hon skulle bli klar, för sedan så bar det av hem till mamma där Arwid och hans vänner var. Vi spelade kubb, sjöng, rökte vattenpipa och hade det allmänt trevligt.
Vid kanske 22.30 så gick vi ner på stan och gick runt och kollade på folk. Men det bkev inte så sent för mig och Angelica eftersom vi skulle upp vid 07.00 så vi kom hem ca 00.30 ^^
Vi satte på en film och slocknade direkt.

I morgon blir det nog lite pluggande eftersom jag har omprov på måndag i fysik. Om vädret är på min sida så blir det till att plugga ute på balkongen :)

I veckan kommer även tjeckierna, dock ska inte jag ha någon som bor hos mig :P Men vi har en rätt soft vecka, ska bara sjunga och ta hand om alla tjeckier.

Men ska kila ut till soffan nu och kolla på tv, känns som jag kommer somna ganska snart.


I had a feeling that I could be someone

-A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0