Onsdag

Har bara tagit det lugnt idag. Läste ut boken som ska vara klar till på måndag då vi ska skriva bokrecention, så en sak avklarad. Nu är det bara no prov, no hemprov, hemkunskapsprov, svenska inlämn, matte tereminsprov kvar. Skolan tar verkligen död på en.
Men men ska bli riktigt skönt med sommarlov sen, ska bara göra massa roligt och sova länge. Hoppas på den bästa sommaren.
Hade även träning ikväll. Gick väl sådär, hopp gick uselt men när vi körde flickis så körde jag nästan direkt :D Klarar det kanske till sommaren som jag och Angelica sa att vi skulle!

Igår övningskörde jag och det gick riktigt bra. Körde i stan för första gången, elr stan och stan, körde från mamma till värmbol sen ut mot östra vingåker. :D

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv, funderar på att svara på nån fråga på hemprovet så det inte blir så mycket samtidigt, men känner mig inte riktigt sugen på det. Får väl se hur jag gör. Det blir alltid så, har massor med läxor, så väntar jag till typ sista dagen att göra dem. Inte bra!

Nu börjar satc igen, ;D

-A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0