Party!

Vaknade vid 10 i morse. Gick då upp och åt frukost sedan åkte jag hem till mamma och hämtade nagellack och örhängen. Så nu sitter jag här och håller på och målar naglarna. :)
Ikväll blir det fest först hos Sara och Henke en stund sedan bär det av till Kajsa :D. Hoppas på en lyckad kväll!

Igår så sålde vjag mat utanför Willy´s . Gick inge vidare och det var kallt. Stod och förs mellan 09-18.
När jag kom hem käkade vi tacos sedan blev det att kolla film tillsammans med Anki.
Vid typ 21.30 hämtade älskling mig så åkte vi runt i bilen, men det blev ingen lång åktur för han skulle hämta sin bror och då åkte jag hem och sov.

I morgon ska jag ta svininfluensan vaccinet. Efter det ska jag hem till mamma och det blir väl att plugga lite då.

Kan ju påpeka att lovet har gått otroligt fort. Känns som bara några minuter. Skulle vilja ha längre lov! Men vem vill inte det?

-A

Trött

Emilia sov hos mig inatt. Vi kollade på 4 filmer och flätade hela håret fullt med flätor på varandra. :P Såg ut som ett troll när vi tog ut det i morse. Annars har jag bara tagit det lugnt idag.
Just nu sitter jag och väntar på att Kajsa ska komma hit. Vi ska kolla på "Steel tramp", hoppas den är läskig :D. Haha. Senare ikväll kommer älskling till mig och sover, han är iväg på hockey i lnkp.
Men ska kila nu

-A

Med solen i ögonen

Skolan idag har varit riktigt seg. Men nått posetivt var att jag fick iaf G på mitt matteprov :).
När vi slutade så åkte jag hem och började plugga vård och omsorg (sänglägeskomplikationer) direkt. Har suttit här nu kanske 2 timmar, ska nart ta en paus med varma mackor och tea med mamma och magnus :). Sedan blir det att ge sig på pluggandet igen. Jag förstår inte, varför ska man behöva ta med skolarbetet hem när man är i skolan nästan 24/7? Man blir ju bara ännu mera skoltrött. Men men bara 3 år kvar!
I morgon ska vi ner och kolla på någon teater på duveholm. Lite roligare än att sitta i skolan med en bok framför sig. Efter det blir det att åka hem och börja plugga näringslära. KUL! Men nästa vecka är det trotsallt lov. Det ska bli riktigt skönt faktiskt. Känns att det behövs nu efter allt pluggande. :)
Lovet har jag inte riktigt planerat än, blir nog att umgås med vänner, sova och kanske jobba lite. Tar dagarna som dem kommer :).

Men ska kila ner och vara lite social med dem andra.

-A

19 oktober

Vaknade bredvik älskling idag, han fortsatte sova när jag gick för han inte skulle jobba. Ville också ligga kvar i sängen :( I skolan skulle vi kollat på bio men det blev inget pga att den där gubben var sjuk. Kul! Så det blev vanliga lektioner iaf. Sista lektionen var det matteprov gick nog rätt bra tror jag :).
Efter skolan följde Anki med mig hem en stund, vi drack the och pratade om allt och ingenting. Nu sitter jag här och ska snart gå till bussen och åka och träna på frikis med Anna :).

Kan ju berätta lite om helgen :)

I fredags var jag på fest hos Ellen. Trevligt trevligt. Innan fixade jag och Anki oss hemma hos mig :). Runt 00 kom Johan och hämtade mig och Josefine så körde vi hem henne sen åkte vi hem och sov.

I lördags tog jag det lugnt sedan åkte jag med pappa, EvaC och Celiné till Nrkp och kollade lite, hitta småsaker + en julklapp ;). På kvällen var jag med älskling, vi kollade på film och myste. Runt 22 så åkte vi ut och åkte lite bil i stan och träffade lite folk, och vid 00.30 bar det hem till sängen.

I går så hjälpte jag och pappa farfar med att köra ved, gick bra och jag blev 500 kr rikare ;). När jag kom hem kollade jag på film och sov en stund.
När jag kom hem till mamma så pluggade jag lite matte i en timme sedan kom älskling och vi gick och la oss.

Nej nu måste jag kila och träna.

-A

Happy

Sofia har precis gått efter 3 timmars pluggande. Jobbigt var det men skönt att ha det mesta gjort. Ska fortsätta i morgon sen är vi helt klara :). Ska ha en muntlig och en skriftlig redovisning om skapelsemyter. Booring!
Idag har jag varit ute hos mina kusiner, Hulda fyllde 3 år. Märkte då, vad skrikiga barn kan vara. :P
I går så kollade jag på rallyt tillsammans med älskling, sara och henke ute vid nellies hus. Det var faktiskt kul :). När vi kom hem så hjälpte jag mamma med maten, vi skulle käka tillsammans med hela familjen för Emilia kom hem från turkiet :). Sen så åkte jag, johan, henke och sara ut och åkte rallysträckorna. :P inte roligt tyckte jag. Men sov rätt gott i bilen :P. vi kom hem runt 02.30 tiden och då somna vi direkt.
I fredags efter skolan åkte jag och mamma till nrkp, jag hittade tvåå par skor, vantar, örhängen och badskum :D. hehe. Sen på kvällen så hyrde jag och mamma film och åt gott, men vi såg kanske en kvart på filmen för sen så sov båda två :).

I morgon ska jag träna efter skolan med frida sedan blir det plugga med sofia.

Ska gå och tvätta bort sminket nu sedan ska jag kolla på vilddjuren ;).

-A


Nightmares

Denna vecka har gått rätt segt men snabbt ändå. Ändå har vi inte haft några läxor att tänka på så har det gått segt och varit tråkigt.
Idag hade jag muntlig bokredovisning och det gick faktiskt rätt bra tycker jag. I morgon har vi 30 engelska ord vi ska kunna men nu när jag kollade på dem så såg jag att de var rätt enkla så det var inte så mycket att plugga till.
I morgon på morgon ska vi ner till duveholm och ta spruta (TBC). Tycker inte om sprutor. Även om jag tar det varje dag så är dem inte samma som man tar ibland. De jag tar är så mycket mindre än de andra. Jag kan väl också vara spruträdd men för andra sprutor. Eller hur? Så tycker det är fel av dem som säger varje gång man ska ta en spruta : Ja men du är väl van.
Efter skolan ska jag gå och träna på gymmet en timme elr så, och så ska jag lämna in Johans armband som hana fick av mig i födelsedagspresent. Han tappade det i Gustavsviks badhus när vi var där. Det hade antagligen gått sönder, så när han ringer dit så hade dem hittat det :D. Så nu ska jag lämna in det på lagning.
Ska åka hem till pappa i morgon också :)

På kvällen i morgon så blir det fest hos Sofia för Anders. :) Ska bli riktigt kul och jag har sett fram emot det.
Kommer väl skriva om festen i helgen elr nått.

Just det kom och tänka på en sak nu som jag blev irriterad på idag. Vi kollade på film i klassen så säger dem på filmen att "Den som är frisk är nästan som handikappad, den får aldrig känna på hur det är att vara sjuk och förstår inte hur det är att vara det." Nej det är sant att de aldrig förstår hur det känns men man ska vara glad över att man är frisk. Har man det turen att få leva ett normalt liv så ska man ta vara på det. Många säger "jag förstår hur det känns," men det gör ni inte. Så ni som är friska lev livet så länge ni kan. Vissa förlorar den förmågan redan som unga.


Utan på ler jag men innuti är jag ledsen

-A

 


RSS 2.0