Som jag sa...

Som jag sa igår så trodde jag att jag skulle somna till filmen och jag hade faktiskt rätt. Johan blev inte så glad på mig och tyckte att jag var tråkig. Hehe men jag var ju trött (a).
Nu sitter jag vid min nya data som jag köpte av Arwid idag, skönt med en ny data. Den andra var ju så seg.
Josefine köpte också en ny data, men hon köpte en sprillans ny :). Så båda blev glada och nöjda idag.
Funderar starkt på att kolla på film, har ju en massa filmer på datan nu som Arwid haft sen tidigare ^^
Sen kommer älskling och ska hjälpa mig att få igång msn, och så ska vi käka tillsammans med mamma, magnus och emilia :).

-A

Rastlös

Skolan idag som vanligt. Efter skolan cyklade jag ner på stan och tränade gym ca 1 timme. Riktigt skönt fakiskt.
När jag kom hem kom Angelica till mig. Länge sedan man träffa henne. :) Vi pratade om allt och ingenting.
När hon åkte hem så gick jag ner och åt tillsammans med familjen. Emilia är även hemma, kul att träffa henne. Saknar henne hemma rätt mycket nu. Men men nu är det som det är. Tur att hon kommer varannan helg iaf så man får träffa henne lite. :)

Nu sitter jag hemma hos älskling och jag kollar på när han kopplar ihop en massa sladdar. Tror han ska få igång ljudet till tv:n så vi kan kolla på film :). Jag kommer säkert somna till filmen, börjar bli trött!
I morgon ska jag träffa Josefine. Får väl se vad vi hittar på men nått roligt blir det nog :).

-A

The one and only

Just nu sitter jag och väntar på att Johan ska komma och hämta mig, kommer väl bli om nån timme eftersom han tonar rutorna på bilen. Sedan ska vi hem till Henke och kolla på film med han och Sara :).
I morgon ska vi fira Johans farfar sedan ska jag titta på skräckfilm med pappas flickvän, ska bli kul^^.
Vad kan jag mer berätta? Hm...
Malte (våran katt) var hos veterinären idag pga att han varit i slagsmål elr något, han hade iaf ett sår vid munnen som varade och såg äckligt ut, så nu går han runt med tratt runt huvudet och har en rakad kind.

Nu när jag satt här och kollade på bilder sedan Keta, fan vad man började sakna det då. Särskilt nu när det är så kallt ute. Skulle hällre ligga på en stand och ha det skönt nu. Men men det blir väl Thailand nästa :D.


The story is not over

-A
Fuck you

Vaknade bredvid älskling idag. Mysigt , vi satte på en film (björnbröder) sedan kom mamma upp och då gick vi ner och åt frukost.
Efter det åkte vi och panta burkar, kom upp i ca 400 kr ;). Många burkar var det.
 Nu sitter jag här och väntar på att Johan ska komma så ska vi äta med mamma och Magnus. Efter det ska vi åka till Nrkp på mom.

Igår var det utgång som gällde tillsammans med Josefine, Sofia och Michelle. Trevligt men dock inte så roligt som jag hoppats på. Men men, runt 1 hämta Johan mig så åkte vi runt lite och vid kvart i 3 så kom vi hem :).

Men ska fixa mig nu.

-A

Wish you were here

Vaknade bredvid älskling i morse. Ville inte gå upp men var ju som sagt tvungen eftersom skolan kallar.
Gjorde inte alltför mycket i skolan, rätt så lugnt fortfarande men det kommer väl igång snart.
Arwid hämtade mig i skolan så plockade vi upp Kajsa på stan. Sedan åkte vi och köpte hårfärg till mig. Så när vi kom hem blekte Kajsa slingor på mig. Har inte sett hur det ser ut än för jag sitter just nu med en hårinpackning.
Ska snart börja rensa garderoben, det kan jag säga att det behövs, hittar ingenting där inne längre. Men men tar väl tag i det när jag orkar.

På fredag ska jag, Johan, Henke och Sara åka till Valdemarsvik till min morfars sommarstuga. Ska bli kul :) Stannar där till lördag för på söndag ska jag jobba.

Nej men ska börja fixa lite nu.

-A

RSS 2.0