1 juli

Vaknade i morse klockan 05.00 på 2.7 i blodsocker. Så då var det bara att pallra sig ner och ta sig nått att äta. Det var trotts allt en timme kvar tills jag skulle gå upp så somnade om, men vaknade av att mamma ringde mig 07.30. KUL! Så det var bara att skynda att fixa sig lite snabbt och slänga i sig en skål med jordgubbar och mjölk. Smaskens. Skulle vara på Sjögrens 08.15 så mamma körde mig dit. Strax innan 12 var jag klar där, så nu har man riskettan färdig. Det känns riktigt skönt!
Åkte hem och duschade och fixade mig sen iväg igen på begravning. :)
Så fikade vi efteråt och jag blev riktigt irriterad på hon som serverade. Jag bad om en cola light, då säger hon att hon inte visste om de hade det och berätta att de hade andra dricker som fanta osv. Då sa jag men jag ska ha en sockerfri. Då säger hon kan du inte ta en annan läsk då. Då blir min bror och mamma irriterade och säger att jag måste ha nått utan socker. Då svarar hon att hon hade festis utan socker. Ja svarade då surt ja det blir bra. Så kommer hon ut och ska ge mig festisen men så ser jag att hon håller i cola light. Jag säger då men ni hade ju light. Jaha säger hon då, jag trodde inte du ville ha cola. Men va fan det var ju det jag bad om liksom tänkte jag? Trögfattat kärring!
Nu sitter jag här och ska strax byta om lite sen gå ner till allt främmande. Släktingarna från Skåne & Kholm är här. Så det blir grillning här hemma sen ska jag träffa Karin ikväll. Ingen aning vad vi ska göra men nått roligt blir det väl. Senare så ska jag träffa mitt hjärta som även ska sova här :)


-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0