21 juli

Då börjar sommarlovet dra sig mot sitt slut för min del. På måndag börjar jag 07.00 på furukällan men jobbar dock endast 6 timmar om dagen. Ska bli riktigt skönt att ha något att göra om dagarna nu när alla andra jobbar.
Igår träffade jag Karin en stund, sedan skjutsade hon mig till lägenheten där mitt hjärta var. Vi tog det bara lugnt och gick och la oss tidigt. Han var trött efter jobbet. Jag är glad för den lilla stunden jag får träffa honom iaf!
I morse vakna jag först vid 04 på 2.6 i blodsocker så det var bara att kliva upp och äta nått, men somnade om ganska snabbt efter det så det var ju skönt. Sen vakna jag vid 07.30 och trodde att kl va typ 05 men icke, så Charlie var inte kvar. :( Vid 10 kom pappa och hämtade mig, så nu sitter jag och försöker få tag i min sköterska så hon kan rådgiva mig lite hur jag ska få ett stabilt blodsocker. Det är inte direkt roligt att gå upp så tidigt.
Idag ska jag åka och bada med Kajsa, sen ska jag ut och äta med Josefine ikväll, och efter det ska jag troligtvis till lägenheten och sova tillsammans med Charlie!-A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0