3 juli

Kom hem för en liten stund från Julita. Har jobbat där med att sälja vildsvinskebab. Riktigt jobbigt i denna värme och speciellt när man står vid ett stekbord med solen rätt på sig. Men helt klart värt för jag fick ju pengar. :D
Nu ska jag in i duschen sen hem till Sandra ett tag innan vi ska ut och äta tillsammans med Johannes och Matte också. Trevligt! Har saknar henne massor nu när hon är i Eskilstuna i veckorna.
Igår så kom Karin till mig på kvällen. Vi kollade på film, eller snarare jag för hon somnade. När den var slut kom Charlie och Filip och satt och pratade ett tag innan det var dags för mig att sova. Men vid 4 igen blev jag väckt av Charlie som kom och sov hos mig. :) Så var det bara att gå upp vid 07.30 och åka och jobba.

Nu när det är sommar så är det dags att minska doserna av mitt insulin också. Värmen sänker blodsockret så då behöver jag inte ta lika mycket, Dock vet ja inte riktigt hur mycket jag ska ta än men ska sänka iaf 2 enheter till att börja med. Så det blir 26 istället för 28 hade jag tänkt. Blir låg i blodsockret ungefär varje natt jag ska sova. Det insulin jag pratar om nu är långtidsverkande, det jag tar bara på kvällarna. Hoppas att ni förstår lite vad jag pratar om iaf :)
Känner att jag knappt skriver något allt om min sjukdom men det är svårt att komma på vad jag ska skriva. Det är ju inte direkt så intressant eller roligt att skriva vad jag ligger på i blodsocker varje dag direkt. Men ska väl försöka komma på nått att skriva. Skriv annars om ni vill veta nått eller har förslag på vad jag kan skriva om!


-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0