Love the way you lie

Kvällen och dagen har varit mysig. Har umgåtts med min bästa vän Sandra! Först gick vi ner på stan och fixade lite. Sen hem till henne och satt och pratade om allt och ingenting. Lite senare på kvällen gick jag hem till min pappas flickvän och käkade och gick sedan tillbaka till Sandra, då hade kommit lite folk dit så de satt och drack och lyssnade på musik. Riktigt trevligt!
Vid 12 var alla trötta så då kom Charlie och körde hem mig. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film att somna till.

Kan ju även berätta att jag har det lite struligt med blodsockret just nu. Vaknar tidigt på morgonen mellan 5-8 och har väldigt lågt blodsocker. Ligger under 3 då. Och som sagt det man ska ligga på är 4-6. Så då är det bara för mig att gå upp och äta något men har lyckats somna om efteråt också. Som tur är! Men jag skulle gärna vilja sova lite längre. Så nu håller jag på och sänker mitt långtidsverkande men ska också ringa min sköterska på måndag och rådfråga lite. För det verkar inte alls fungera att sänka det. Så det kanske beror på annat?
Det är inte lätt att vara sjuk. Man ska tänka på så himla mycket för att må riktigt bra. Vissa tider man ska äta på, hur mycket insulin man ska ta till olika maträtter osv. Det är riktigt jobbigt. Så snälla ställ inte frågan, "är det inte jobbigt att ha det?"         Klart som fan att det är det!

Det var mina ord för idag. God natt :)


-A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0