Omnipod insulinpump"Världens första rör-free-systemet är diskret och tålig. Wireless och vattentät. Och otroligt lätt att använda. Den Pod håller och levererar insulin-bara använda tejp för att tillämpa det nästan var som helst på kroppen. Den PDM (Personal Diabetes Manager) trådlöst program din personliga insulin, beräknar rekommenderade doser, och har en praktisk, inbyggd FreeStyle ® blodsockermätare. Det är verkligen så enkelt. 


Här är vad det betyder för dig:


Frihet att göra vad du vill. När du vill.
Sova sent på helgerna, motion spontant, hoppa över en måltid eller njut av en midnatt mellanmål. Redo för action? Utan slang till intrassling kommer OmniPod aldrig komma i din väg.

Inga smärtsamma injektioner. Inga nålar att hantera.
Bara ett snabbt införande var några dagar täcker din insulin-med hands-free, automatiserad, nästan smärtfritt in, och utan nål i sikte.Få vått.
Bära Pod i duschen, i badkaret, poolen, havet, utan att störa ditt insulin.Klänning som du vill.
Inget behov av att bära något på ditt bälte, bara placera Pod som helst på kroppen att du skulle ta en injektion och bära PDM i fickan, handväskan eller ryggsäcken.

Liksom insulin från en frisk bukspottkörtel.
Pump terapi ger mycket bättre kontroll än injektioner, vilket minskar toppar och dalar, vilket dramatiskt minskar risken för diabetes complications.1-2 kanske är därför folk på pump terapi är mer nöjda med sin behandling, har större flexibilitet och oroa sig mindre om hypoglykemi än människor för injektioner. "Hur skönt skulle det inte vara att ha en sån? Livet med diabetes skulle bli så mycket enklare. Har testat 2 olika pumpar innan (med slangar), det var dock inte min grej. Fastnade i allting och kunde aldrig ha klänningar på mig. Det skulle vara en frihet att ha en sån. Men då kommer det här problemet att sitter den fast när man blir blöt? Som de senaste jag hade lossnade så fort man blev varm eller badade. Sen var ska man sätta den? Solar man vill man ju inte få en vit fläck där man har den. Det finns både positivt och negativt med allting.


-A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0