23 mars

Hemma idag också! Gjorde iordning en god frukost med varma mackor i ungnen och juice. Mums. Nu har jag precis duschat och fastna framför datan. Ska nog plugga lite tänkte jag. Kanske skriva klart idrottsuppgiften och skicka in den. Försöker få det mesta gjort så man slipper göra allt på en gång sen mot slutet. :)
Lite senare kommer Kajsa förbi en stund. Sen kanske jag ska umgås lite med mamma, hon ville typ baka elr nått. Så får se vad som sker :)
Jag har kommit fram till att jag tänker alldeles för mycket på allt möjligt. Ska nog försöka sluta med det! Tänker på varför blev jag sjuk? Varför just jag? Men så försöker jag tänka positivt att jag är ju inte handikappad eller förlamad. Det finns ju faktiskt värre saker än diabetes. Så det är bara att fortsätta att tänka positivt men vid dessa perioder skulle jag aldrig klara mig utan min mamma eller mina närmsta vänner (och dem vet vilka dem är).
Har även bestämt mig för vilken tatuering jag ska ha. Det blir nästa år när jag kommer hem från Thailand!
Här har ni den. Det är en diabetesblomma och som ni ser består den av 5 stycken D:n. Dem är ett uttryck för diabetesbehandlingens fem hörnpelare:
*Mat
*Insulin/tabletter
*Motion
*Självtest
*Information


Anledningen till att jag vill tatuera in just denna är för att jag vill hitta min styrka i den och att jag kommer alltid ha diabetes och då har denna en betydelse. Jag ska tatuera in den längst ner på benet ovanför fotknölen.


-A

Kommentarer
Postat av: elin karlsson :D

taaaack för tipset, as cool, känner precis desamma för tatueringen. <3

2010-03-30 @ 23:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0