18 maj

Kom hem för en stund sedan och ska strax tvätta bort sminket. Jobbigt det där med smink, iaf att tvätta bort det varje kväll. Sen så är det ju inte alltid så roligt att sminka sig men ibland så kan det vara riktigt roligt. :)
Börjar 07.15 i morgon, usch orkar verkligen inte praktik. Gör ju absolut ingenting där. Men som sagt, går jag inte får jag IG i betyget.
Dagen har varit helt underbar. Vädret var på topp och allt. Gick över till Sandra på em och satt där och snackade lite skit. Solade på hennes balkong också och jag såg nyss att jag fått lite färg på axlarna. Haha! :D Sen så vid 16.30 skulle jag på informationsmöte om feriejobbet jag fått (sommarjobb). Ska jobba på furukällan i 3 veckor. Dock är det ganska dåligt betalt, men pengar är ju pengar!
När det var klart som tog ca 30 min så gick jag hem och käkade, sedan kom Charlie, Karin och Stefan och hämtade upp mig. Vi åkte till typ kålmården och skulle käka glass men allting var stängt så vi åkte tillbaka till stan igen. Så det fick bli glass på Shell i stället ;)

Nej nu ska jag tvätta bort sminket sen krypa ner i sängen och kolla på tv! God natt :)This time is different

-A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0