11 november

Ojoj tiden bara rullar iväg. Jag hinner inte med någonting just nu känns det som, förutom pluggandet då. Jag har aldrig varit en person som pluggat och har alltid fått på gränsen till godkänt ingefär. Men sedan jag började gymnasiet har betygen bara höjts. Känns toppen! Idag fick jag reda på svenska B provet och det var ett MVG. Tror ni jag blev chockad eller? Men kände mig riktigt nöjd. Ska fortsätta att plugga hädanefter för då blir det bra resultat man blir nöjd över. :)
I tisdags sov inte jag hemma utan jag och Josefine tog en riktig tjejkväll, ansiktsmask, målade naglarna och pratade massor. Det blev en aning för sent den kvällen men det var det värt! Igår hade jag utvecklingssamtal och det sas inte så mycket förutom att det går bra.
Just nu sitter jag i sängen under täcket för det är iskallt, men ska ner och laga mat i väntan på Charlie. Ska va med honom hela kvällen så får se vad vi hittar på. :)
Just det, i måndags klarade jag min sista gröna prick på körskolan så nu är halkan bokad. :D


Jag igår! Sov med inbakad fläta, en enkel frisyr om man inte är den piggaste människan på morgonen. Örhängena köpte jag på H&M när jag var i Stockholm förra veckan :)-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0