30 november

Helgen har varit underbar. I fredags som sagt så kom Sandra hit, vi köpte pizza, godis och hyrde filmen A nightmare on Elm street, jag och Sandra satt som två små barn med händerna framför ansiktet. Haha!
Lördagen var det inflyttningsfest hemma hos Denice, jag och Charlie kom hem vid 12 tiden då alla andra skulle till Statt. Söndagen tillbringandes i sängen mesta dels av dagen förutom då vi var hos Charlies mamma och åt lunch. Igår hade vi hemstudiedag i skolan så jag passade på och åkte ner till Sjögrens och pluggade lite teori innan det var dags att åka till Norrköping. Var där hela dagen tillsammans med Charlie och letade efter julklappar och jag kan ju säga att vi hittade en hel del. Han köpte även en tröja från Cubus till mig. :)

I morse vaknade jag kl 06 och satte alarmet på 20 min till, men efter 3 minuter så tänker jag vad jag ska göra under dagen och vad det egentligen är för dag, och då kommer jag ju på "faan, jag har ju körlektion 07.20". Ingen skjuts hade jag heller, så det var bara att fixa sig lite snabbt, slänga i sig frukosten och skynda till bussen som ALLTID brukar vara försenad 10 min men idag var den som tur i tid.
I skolan hade vi sista nationella i engelska. Känns skönt! Slutade lite tidigare så sprang ner till Sjögrens och pluggade lite teori, klarade femte gröna pricken så nu är det halkan nästa vecka och lilla uppkörningen sen är det snart dags...Jag är världens lyckligaste tjej!


-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0