16 oktober

Igår var jag och min älskling och åt mat som jag skrev i det förra innlägget, sedan åkte vi till min kusin som fyllde och sa grattis. Där ute träffade jag även min morfar och hans fru som precis kommit hem från Usa. Så jag fick lite småsaker av de. :) Resten av kvällen spenderades ute med en massa annat roligt folk. Somnade väl efter 2 någon gång. Gick upp idag strax innan 10 och åt frukost, fixade mig för att sedan cykla ner på stan och träffa Sandra. Känns som hundra år sedan. Vi tog en fika och gick sedan hem till mig för att sitta och snacka och ha det trevligt. Riktigt roligt att träffa henne. Nu väntar jag på att klockan ska gå, Charlie kommer hit om ett tag, sen vet jag inte mer vad som sker ikväll.


Här är sakerna jag fick igår.
Lösnaglar
Nagellack, den svarta med lite lila. Det är precis som en penna, riktigt smidig och lätt att måla med. Man trycker ut färgen på den lila kanten så kommer det ut på en pensel som sitter på. Alltså så behöver man inte doppa i någon burk. Ska försöka få hem fler såna.
Den silvriga pennan är som en helt vanlig penna. Man målar på naglarna hur man vill. Lite dekorationer gör inte naglarna lika tråkiga. :)


-A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0