26 oktober

Skolan idag var precis som alla andra dagar, helt värdelös! Känns nästan som man bara är där för att få närvaro...
Vi gick lång dag idag, men eftersom vi inte hade någon lärare så stack vissa tidigare, inklusive jag. Så jag passade på och satte mig på trafikskolan och pluggade teori. Nu har jag precis ätit och ska plugga lite teori i boken och sen ska jag och Denice ut till garaget. Där ska jag övningsköra lite i min bil och sen blir det väl hem och sova för att få nya krafter till morgondagen.

Just det, jag skrev aldrig om hur det gick i Eskilstuna när jag var på återbesök. Jag har själv märkt att jag legat lite högre i blodsockret på senste tiden. Så jag visste nästan att mitt Hba1c hade höjts. Så från att legat på 7.2 ligger jag nu på 7.5. Jag låg för högt redan när jag låg på 7.2 så nu är det verkligen inte bättre. Så nu ska jag försöka få ett mycket jämnare blodsocker, och det är inte det enklaste!

Vad är HbA1c?
Hba1c är ett blodprov som tas i armen eller i fingret och är ett mått på hur ditt blodsocker har varit inställt under de senaste 4-6 veckorna. Provet analyserar hur mycket socker som fastnat på de röda blodkropparna.Op1ab


Op2ab-A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0