3 oktober

Okej jag börjar skriva lite om i fredags, då jag överraskade min pojkvän. Han kom hit och då stod det en plankstek i ugnen, så det var min överraskning. Satt och pratade om allt och ingenting och det var hur mysigt som helst. Resten av kvällen gjorde vi inte speciellt mycket.
Igår, lördag så vaknade jag, gick upp och lät Charlie sova lite till. Jag hann äta frukost och städa hans bil innan jag gick upp för att väcka sömntutan. Då blev det bara att hoppa in i duschen och fixa sig för att sedan åka mot Flen där det var 25-års fest. Eller ja snarare 75-års fest för det var 3 tjejer som fyllde 25 som firade tillsammans.
Nu är det söndag och i morgon börjar allvaret igen, skolan! Jag är inte alls taggad men vad ska man göra? Det är bara att bita ihop fram till lovet som är om 4 veckor. Idag ska jag finslipa på Apu-uppgiften, skriva klart bokanalysen och även försöka hinna med att plugga teori. Tror ej jag kommer göra allt det jag skrev, men kan ju alltid försöka. :) Tänkte lägga mig en stund till nu, är otroligt trött. Var uppe kl 07 i morse för att jag var tvungen att äta, låg på 2,9. Sen tog det ett tag innan jag kunde somna om igen.

-A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0