Written in the stars

Puh, vilken dag det varit. Har varit trött och seg både i huvudet och kroppen. Men dagen har gått relativt fort ändå. Började ju med att jag inte kunde sova, men kände knappt av det på morgonen utan var ovanligt pigg, men det kom ju såklart senare. Så hade vi vanliga lektioner och jag blev bara tröttare och tröttare, träningsvärken från gårdagens träning började komma under dagen också. Great!
När vi slutade 14.10 cyklade jag till Sjögrens och satt vid deras datorer och pluggade en stund. Gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå. När jag cyklade hem svängde jag förbi apoteket och hämtade ut blodsockerstickor, sticker mig förfullt om dagarna så de tar slut. Det är ju dagens höjdpunkt...Eller? ;)
Ska strax äta Thai mat med pappa, kyckling och grönsaker i curry med ris. Mums säger jag bara! Sen blir det att sätta sig tillrätta i sängen och plugga till omvårdnadsprovet vi har om en vecka.


I hope you understand that you do not make things better when you do as you do. Stop dwelling on the same thing all the time! You do not feel better for it .-A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0