Ingenarensam.blogg.se

Jag och Lina har precis börjat med vårat projektarbete. Där vi ska anordna en träff för barn med diabetes här i Katrineholm. Vi har startat en blogg där vi kommer att uppdatera då och då under arbetets gång och även berätta om träffen/träffarna.
-A

26 augusti

Sitter just nu i skolan med nya macdatorn ;) Fick den igår. Okej vi är 2 år efter men nu har vi iaf fått dem och dem är nya. Har suttit på info hela förmiddagen och ska tydligen göra det hela eftermiddagen också. Sen när vi slutar ska jag hem och packa det sista och sedan drar jag och min underbara till huvudstaden. Vi ska bo på hotell (Långholmen) och eftersom det ska bli fint väder i morgon lutar det åt att vi ska på gröna lund. Kommer bli en riktigt mysig helg. Behövs nu när han har jobbat konstant i snart 3 veckor och vi inte har hunnit setts. Äntligen säger jag bara :)
-A

21 augusti

Ska strax åka över och umgås med Angelica. Det är en helt vannlig söndag, så vad ska man hitta på? Det finns ju absolut ingenting att göra i denna stad. I fredags var jag med Nellie och Emma i Norrköping. Det blev Puls för våran del, men alla som var där såg ut att vara 12 år. Kom hem vid kanske 3 tiden så ni kan ju gissa var min lördag spenderades.. I soffan med katten och kollade på massor av barnfilmer :D Haha! Kan inte låta bli, de är ju så bra. På kvällen var jag med C och bara tog det lugnt. Längtar till fredag!!!


-A

fearless


Drömmer samma dröm varje natt
Önskar mig samma önskan varje sekund som går
Hoppas och tror att det kommer hända

Drömmen krossar varje jävla natt
Önskan går aldrig i upplevelse
Förhoppningarna och tron sjunker mer och mer


19 augusti

Nu har jag precis städat mitt rum. Bytt lakan, dammat och damsugit. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Tänkte kanske lägga mig i sängen och kolla på film och bara ta det lugnt fram till kvällen då jag, Nellie och Emma ska slå klackarna i taket i Norrköping. Ser fram emot en galen kväll.
Igår var jag och Ellen i Norrköping och shoppade lite. Just det nu kom jag på vad jag ska göra, rensa ur min garderob. För att få plats med det nya måste massa gammalt ut. Är så fullt så jag får verkligen inte in något nytt.
Det kommer väl ta ett tag, jag har så otroligt svårt att göra mig av med kläder så det blir nog bara att lägga ner det i en kartong och ställa ut på vinden. Då kan jag ta fram det när jag vill :) Här är bilder på det jag köpte igår!


Linne- Monki
Tub bh-Monki
Jeans-Gina tricot


Poncho-JC


Örhängen-GlitterIkväll slår vi klackarna i taket!


-A


9 augusti

Jag har börjat fundera på att börja äta bara kött, grönsaker osv. Tänkte försöka sänka mina insulindoser och se om man kanske mår bättre. Det ända är att jag älskar pasta, pommes, vitt bröd osv. Men det är väl bara att vara ensvis. Mår kroppen bra så är jag nöjd!

Hörde även på radion att om 2 år så kommer de som vill ha en insulinpump få betala det själva, hoppas inte detta är sant. En sådan kostar runt 40-50 000 kr. Toppen om man vill skaffa sig en sån. Jag har själv haft det 2 ggr tisigare och trivdes inte ett dugg med det. Men i framtiden ska jag skaffa en.

Hjärtsjukdom
  • 2-4 gånger högre risk att dö i hjärtsjukdom
Stroke
  • 2-4 gånger högre risk för stroke
Högt blodtryck
  • Över 70% av diabetiker har högt blodtryck
Blindhet
  • Diabetes är den vanligaste orsaken till blindhet
Njursjukdom
  • Diabetes orsakar njursjukdom - i USA fick över 100 000 diabetespatienter dialys eller njurtransplantation 1999
Sjukdomar i nervsystemet
  • 60-70% av diabetiker lider av milda till allvarliga skador på nervsystemet
Amputation
  • Över 60% av alla amputationer på armar och ben görs på diabetiker
Jag har en önskan som jag har haft i snart 9 år. Den önskan kommer aldrig att slå in...-A


8 augusti

Tiden går fort och jag har varken haft tid eller ork att blogga. Plus att jag inte har någonting alls spännande att berätta. Mina dagar består av jobb och sedan är jag så trött att jag skulle kunna sova fram till nästa pass. Nu är det bara tordsdag kvar på mitt sommarschema sen är jag timvikarie igen. Så är ledig nu i två dagar. Ska bli så skönt och jag ska passa på att sova länge. Förresten så är det ju Katrineholmsveckan nu, kanske ska ta och gå ner någon dag till öltältet? I morgon ska jag iaf hem till Ellen och ta några cider och äta massa gott. Blir helt enkelt en mysig tjejkväll. Men man vet ju aldrig hur den slutar! ;)Memories-A

RSS 2.0