19 december

God morgon!
Fortfarande ligger det ett vitt täcke ute och jag är överlycklig. Kanske blir en riktig jul ändå :) Just nu sitter jag och äter frukost och ska snart åka och hämta Lina för att sedan åka till skolan. Nu är det bara 3 dagar kvar sen är det ett efterlängtat jullov. Nej borsta tänderna och sen åka :)

15 december

Ingen snö och jag börjar känna mig deprimerad. Ska vi inte få någon snö till julafton? Då är det ingen riktigt jul... Men jag vet att när snön äntligen kommer kommer jag att klaga på det istället. Jag fryser och att det är blött. Haha jag är nog aldrig nöjd över vädret. Tycker att det är kallt nu men det är så mörkt så skulle vilja ha ett vitt täcke på marken som lyste upp lite. Men jag vill åka utomlands också. Tänk att sätta sig på ett flygplan dagen efter nyår precis som jag gjorde förra. Åh värmechocken man får när man kliver av planet. Nej boka en resa och bara dra?

13 december

Idag är det lucia och jag stannde hemma från skolan. Mår illa och har gjort det sen i lördags. Har iaf fått i mig lite frukost och nu ska jag ner och baka rågkakor och sen göra ost och skinkpaj till ikväll. Då ska jag, pappa och C äta tillsammans. Pappa fyller ju trottsallt år idag så det måste ju firas. Sen ikväll blir det bara lugnt, jag och C ska ligga i sängen och spela tv-spel. Nej nu ska jag sätta igång. :)

MedID

God morgon!
Två tjejer som går sitt sista år på Celsiusskolan i Uppsala kontaktade mig och berättade lite om deras UF företag. Jag tyckte att deras idé är riktigt bra och skriver därför här och tipsar om det. Dem säljer diabeteshalsband! Jag tycker själv att den är en bra idé, men tanke på att sjukdomen syns inte på utsidan och händer det någonting så vet inte människor om vad det är för fel och vad dem bör göra. Därför kan det vara bra att ha ett halsband där man får den informationen. Ni kan beställa halsbanden här . Jag önskar dem här två tjejerna lycka till! :)


RSS 2.0