21 juli

Mycket tankar far omkring i mitt huvud just nu. Mycket med skolan, jobb osv. Vad vill jag göra sen? Det är trotts allt bara ett år kvar. Men jag är ganska säker på vad jag vill. Plugga vidare till sjuksköterska och sedan få ett bra jobb. Men samtidigt är jag så otroligt skoltrött. Men min tanke är att plugga direkt efter studenten så jag har det gjort. Lättare att få jobb som sjuksköterska. Men jag vill så gärna hinna göra massa saker också, åka utomlands, kanske bo nått år utomlands. Men det som tar emot är att jag inte vill lämna dem som finns här hemma. Så det får förbli drömmar.


-A

18 juli

Just nu sitter jag inne och ska strax krypa ner under ett täcke med massa gott och kolla på någon bra film. Det är ett sånt väder idag. Jag började dagen med att jobba till 13.30 sedan följde jag med pappa till Vingåker där han köpte en hushållsassistent, så nu kan jag äntligen baka :D
I helgen har det varit fullt upp hela tiden. Fredags jobbade jag först, sedan var jag med C resten av dagen. Lördag var vi hos C´s bror på fest, och lite senare åkte vi över till Christian för lite mer fest. Igår åkte jag och C till Kolmården. Hur mysigt som helst att göra nått bara han och jag :)

-A


8 juli

Har precis slängt i mig lite makaroner och korv och ska snart dra mig mot jobbet. Jobbar hela helgen, o på söndag blir det delad tur. Men det spelar ingen roll, känns som jag lika gärna kan jobba denna helg då C är iväg och kommer hem på söndag och då flyttar han in hos mig i en vecka eftersom jag inte vill bo själv och pappa drar till Danmark. Ska bli mysigt att ha huset för oss själva, dock jobbar jag nästan hela veckan men men :)
Nu ska jag åka iväg.


Ha en trevlig helg :)


-A

6 juli

Solen tittar äntligen fram och man kan sa den blåa himlen. Jag är så trött på det här vädret, sol ena dagen och regn i en vecka. Nu när det väl är sommar kan väl ändå solen lysa?
Just nu sitter jag och väntar på att C ska bli klar, sen ska vi åka och hämta pizza för att sedan dra ut på lite hemligheter. På dagen idag har jag hjälp C och fixa med garaget, jag fick måla. Känns som jag har målafärg överallt.
Annars då, jobbar på nu när det snart är bara 5 veckor kvar av sommarschemat, känns helt sjukt att tiden går så fort. Det känns som jag nyss började jobba. Men man får  väl tänka på det positiva, att man får pengar :)


-A


RSS 2.0