25 juni

Har precis ätit en god lunch tillsammans med C. Det blev kyckling och bacongratäng med ris som vi skulle ätit igår. Men eftersom vi åkte och hämtade Arvid och Johanna i Västervik så blev det en aning sent för att laga mat. Nu har jag precis bokat en natt på Långholmen till mig och C. Det blir i augusti om inte något annat dyker upp. Nu ska jag göra mig i ordning och sen fara till jobbet.


1 år idag tillsammans med den underbaraste och bästa pojke jag vet!
-A


17 juni

God morgon!
Har precis ätit frukost och väntar på att tiden ska gå, börjar jobba 16-21 idag. Ska bara ta det lugnt innan och se fram emot att komma ut i det "härliga" vädret. Efter jobbet tänkte jag bara ha en myskväll hemma själv med film och massa gott. 
Igår kom jag och Sandra hem från Valdemarsvik. Har haft det sjukt roligt. Fiskat, grillat, spelat spel, druckit och åkt runt. På kvällen igår var jag med C, vi följde med till Örebro där Jocke köpte en bil och sedan körde vi Charlies mormor till Arlanda. Kom hem vid 06 i morse och somnade direkt.-A

13 juni

Sommarlov! Äntligen. Men jag börjar sommarlovet med att jobba ikväll, sen är jag ledig fram till nästa måndag då jag går på mitt sommarschema som varar i 8 veckor framåt. Lite tråkigt men samtidigt roligt, får se på det positiva att man får pengar!
I lördags, då det var studenten var jag först och åt jordgubbstårta hos mamma, sen kollade på studenterna på stan, åt på kina med familj m.m och sedan hem till Johanna och Arwid för lite förfest innan det var dags att dra till Safiren där det var på tok för mycket folk. Men det var iaf en riktigt lyckad kväll. Igår var jag och fiskade med Charlie och Robin, men jag fick ingen fisk. Så åkte ut med Sandra idag och fick upp 2 relativt stora regnbågar. Så i helgen ska jag och pappa grilla fisk. Nu ska jag strax åka till jobbet och sen blir det att packa inför i morgon. Först ska jag på information om sommarvik och sen på en brandutbildning så på eftermiddagen drar jag och Sandra till morfars och hans frus sommarstuga i Valdemarsvik. Ska bli riktigt mysigt. Massor och tjejsnack och skratt :)Fiskarna som jag fick upp idag!Jag på skolavslutningen!

 

 

-A


9 juni

God kväll!
Borde egentligen sova nu men har lekt med nya telefonen. Jag har gått och blivit som alla andra och skaffat mig en Iphone, men jag valde den vita. Känns som varenda kotte har den svarta. Nu ska jag försöka sova och sen upp tidigt i morgon för att gå till skolan, nu är det bara 2 dagar kvar sen ledighet och jobb :) Ha det fint!
-A

3 juni

Dags att  uppdatera nu kanske. Finns egentligen ingenting att skriva förrutom att vi inte har något kvar i skolan längre och det är bara 1 år kvar till studenten :) Känns som sista året kommer gå otroligt fort.
Idag har jag vara legat ute i solen och stekt framsidan faktiskt, glömde bort att vända på mig så ni kan ju gissa hur jag ser ut. Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska  åka och hämta Olivia för att sedan åka hem till Sandra och ta några kalla cider på hennes balkong. Blir nog krogen ikväll också :)

Ha en trevlig kväll!


Jag idag!

-A


RSS 2.0