25 maj

God morgon.
Sitter just nu och äter frukost och pluggar till samhällskunskapsprovet vi har idag. Är inte ett dugg taggad men man måste ju. Igår efter skolan pluggade jag och tog det mest lugnt, sen på kvällen/natten kom C hem till mig. Så ska upp och pussa lite på honom innan jag åker till skolan. Ikväll om det inte regnar ska 2:orna på Ellwynska spela öl-brännboll. Så ikväll hoppas vi på fint väder :)11  månader!
-A


23 maj

Kom hem från skolan för en stund sedan. Ska försöka ta tag i mitt rum lite, bädda rent sängen och dammsuga hade jag tänkt. Sen ska jag även skriva klart mitt arbeta i socialt behandlingsarbeta och hoppas på ett bra betyg efter det. Igår var jag med C hela dagen. Vi fiska, grillade och åkte en roadtrip. En riktigt mysig dag! :)
Nu ska jag sätta fart med rummet i väntan på att Olivia ska komma hit så får vi se vad vi hittar på sen.


-A


20 maj

Kom precis hem från skolan, gjorde ett matteprov och sen var det bara att åka hem igen. Inte så värt att ha en lektion på fredagar. Men men, sovmorgon fick jag inte heller. Gick upp ur sängen ungefär 8 så C kunde köra in mig innan han skulle åka o jobba. Fick ett fiskespö idag av pappa också, ett rosa :D Så ska försöka åka och fiska nått i helgen. Nu ska jag ut och städa Evon och sen blir det att åka och jobba 16-21. :)

Trevlig helg!


-A


18 maj

Dagarna bara rullar på och snart är det sommarlov. Dock ska jag jobba i 8 veckor så det blir inte så mycket lov för mig inte. Just nu ligger jag i Charlies säng och ska försöka plugga men det händer ingenting, egentligen behöver jag inte göra uppgiften men gör jag den kan jag få MVG i slutbetyg. Så det är lika bra att göra den. Tidigare idag efter skolan åkte jag till garaget där C va. Han kollade vad som var fel på min bil, o det var nått med fjädern. Så nu får jag intee köra med min bil, så snodde Evon. Höhö lite småroligt att gasa ;)
Nu den här veckan har jag bara matte nationella och matteprov kvar och nästa vecka matte nationella och samhällskunskapsprov, sen är jag färdig för att börja 3:an. Känns som jag nyss började 7:an ju... :P


-A

16 maj

God morgon!
Har precis varit på sjukhuset. Gjorde en ögonbottenröntgen och jag behöver inga glasögon. Nu ser jag helt sjuk ut, pupillerna är stora som jag vet inte vad och det ser ut som jag går på någonting, o så fort solen är framme ser jag ingenting eftersom dem inte blir mindre. jaja, bara o vänta några timmar. Idag står plugga på mitt schema, hela långa dagen. Har matte nationella, matte prov och arbetsmiljö och säkerhets prov denna vecka.
Igår spenderade jag hela dagen i Bålsta, Stockholm. Det var gymnastiktävling och det gick lite sådär. Charlie och Olivia var med, tänkte eftersom jag är med på bilträffar får C följa med på gymnastiktävling, det är ju inte mer än rätt ;).


-A

7 maj

God morgon!
Igår jobbade jag sedan åkte jag och Olivia runt en stund innan det var dags för mig och C och åka hem och sova. Fick väcka honom vid 5 i morse sen sov jag vidare fram till nu ingefär. Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning och sen ska jag plocka upp Olivia och Sandra för lite äventyr mot Norrköping. Första stoppet är Kålmården och sen blir det in till stan en sväng, sedan stannar vi troligtvis kvar i Norrköping ett bra tag för det är ju MOM nu :)


-A

6 maj

Nu har ännu en vecka till gått och jag är helt slut. Skolan dödar verkligen en. Nästa vecka ska jag gå på ett AA-möte, ha svenska prov, folkhälsokunskapsprov och göra en uppgift om en rättegång vi såg på film. Åh vad jag blir trött, och resten av veckorna fram till sommarlovet består ju inte av mindre saker.
Nu ska jag strax ner och fixa något att äta innan det är dags att åka till jobbet. Jobbar 16-21 idag. Skönt sen när lönen kommer :) Efter jobbet ska jag plocka upp Olivia, sen vet jag inte vad vi ska göra. Ladda inför morgondagen kanske!-A

5 maj

Just nu skulle jag bara vilja gräva ner mig och komma upp när allting är över. Har läxor som kväver mig!
Har hur mycket inlämningar och prov som helst nu de sista veckorna och dem är inte små direkt. Jag måste även gå på ett AA möte för att kunna få MVG i kursen. Jag blir tokig på skolan just nu.
Vad jag ska göra nu kanske ni redan har listat ut, jag ska alltså plugga.. Japp det är vad min dag kommer bestå av, plugg, plugg och ännu mera plugg. Ska även vara med C när han kommer hem och då har jag bara lust o kolla på film och ta det lugnt. Så så får det nog bli!


-A


RSS 2.0