My own life

Har pluggat hela dagen och fortsätter med det nu på kvällen också. Har tagit pauser när jag ätit och träffade C en snabbis innan han åkte till jobbet, annars har jag pluggat konstant. Så tråkigt att C jobbar nätter nu, på ett sätt är det ju bra, men jag hatar att sova själv, och på dagarna när jag är vaken sover ju han. Men jag hinner iaf träffa honom lite snabbt imorgon innan jag åker till skolan. Haha får ta vara på dem minuterna. Idag har jag legat riktigt bra i blodsockret. Man ska ligga mellan 4-6, dock har jag legat på 7 hela dagen men det är bra när det inte är som en enda berg och dal bana. Så här har jag legat idag: Morgon- 4.5 Lunch- 7,5 kväll- 7,2. Tummen upp säger jag bara :)

28 november

Idag är vi lediga eftersom vi var i skolan på öppethus i lördags. Så på min lediga dag har jag hittills bara suttit och pluggat matte. Jag tror jag blir tokig. Har matteprov i morgon och jag är fortfarande inte klar med kapitlet. Dock är det bara en sida kvar men det känns som jag inte förstår något alls. Jag undrar hur det här ska gå? Igår kväll träffade jag först Sandra en stund och sedan åkte jag över till Angelica och kollade på film och hade det allmänt trevligt. Nej vet ni vad, nu ska jag fortsätta att plugga matte. Jag älskar matte B!

24 november

Idag är det en månad kvar till julafton. Men det känns verkligen inte som det. På julafton måste det vara snö, annars är det ingen riktig jul. Så nu tycker jag att snön ska ramla ner för jag vill att det ska bli lite ljusare ute och lite mer julkänsla. Just nu sitter jag i skolan och har lektion, men vi är färdiga med det vi ska göra. Vi ska förbereda inför lördag då det är öppethus i skolan. Eftersom vi är i skolan på lördag är vi lediga på måndag istället. :) Efter skolan ska jag träna med Anna sen får jag se. Blir nog ut och träffa lite folk. Ha en bra dag!

Stop talking

Orkar inte lyssna på allt och alla just nu. Okej jag förstår hur du känner, men förstår du hur jag känner då? Många människor tänker enbart på sig själva, andra tänker enbart på andra och visar inte att dem mår dåligt. Kan inte du bara lära dig av dina misstag och sen gå vidare? Försök att växa upp. Du tror kanske inte att det drabbar andra men det gör det. Tänk på det!
Keep smiling!

23 november

Var är snön? Nu är det bara ruggigt, mörkt och man vill inte kliva utanför dörren, utan jag vill bara tända massor av ljus i rummet och ligga under täcket tills det blir ljust igen. Synd att man inte kan göra det. Idag stannade jag hemma från skolan. Har knappt sovit en blund inatt och vaknade med jordens huvudvärk vid 03.30 och kunde inte somna om sen. Tror att det kan bero på att jag är stressad inför matte B provet. Har det på tisdag och vi är inte klara med kapitlet än. Hur ska detta sluta!? Nu ska jag först städa klart mitt rum sen ska jag sätta mig och plugga matte fram till jag ska på massage. Känns som det behövs!

18 november

Dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft någon lust alls att skriva. Har absolut inga idéer på vad jag ska skriva osv. Men nu tänkte jag att jag kan slänga in ett inlägg innan vi börjar våran svenska B lektion. Vi ska skriva in ett pm innan vi ska ha muntlig nationella. Känns som allting börjar ta slut och snart är det studenten. Känns riktigt roligt men också väldigt läskigt. Snart ska man ut i arbetslivet eller studera vidare. Jag har tänkt mig att jag ska studera vidare. Efter skolan idag ska jag träffa Josefine. Vi ska kolla på film och bara ha det roligt. Massa prat och skratt. Nej nu börjar lektionen. Ha en trevlig helg :)
-A

9 november

Sitter just nu i skolan och har håltimme. Om ca 30 minuter har vi lunch och jag är inte ett dugg hungrig än. Vilket problem. Vi sitter och taggar inför klassfesten som är hos Lina på fredag och så planerar vi lite inför fjällenresan vi ska göra. Åh vad taggad man är nu inför allting som händer nu. I morgon ska vi testa studentmössar och beställa. Det känns verkligen inte som att jag ska ta studenten. Nu är det 6 veckor kvar till jullovet sen är det inte långt kvar. Vad ska jag göra sen? Jobba? Plugga? Bara vara ledig? Jag kommer liksom aldrig sitta i skolbänken mer om jag inte väljer det... Det känns helt overkligt!

6 november

God kväll!
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist. Men jag har inte haft någon lust alls, men nu tyckte jag att det var dags. Efter 4 veckor praktik på kirurg och ortopedmottagningen har jag nu avslutat med en veckas lov. Så i morgon är det dags att få tillbaka lite rutiner och gå tillbaka till skolan. Lovet startade med att jag och mamma åkte upp till Stockholm och bodde på spa hotell. Riktigt mysigt. Jag hittade balklänning och lite annat smått och gott. Annars på lovet har det inte hänt så mycket, mest tagit det lugnt eller jobbat. den här helgen har jag spenderat ute hos Sara med Malin medan pojkarna höll på i garaget. Just det, jag fick även hem min klänning i veckan som jag ska ha på studenten :) nu ska jag slå på nån bra film!

RSS 2.0