6 oktober

I måndags började praktiken, och jag stormtrivs. Mycket nytt så har varit som en zombie hela veckan men nu börjar jag äntligen bli en människa igen. Går och lägger mig 21 på kvällen så är knappt trött när jag går upp. Idag gick jag upp 06 och stressade med att göra mig iordning och käka frukost, precis när jag ska åka ringer min handledare och säger att jag inte ska börja förrän 09 så då kunde jag varva ner lite. Skönt att hon ringde innan jag hann åka iaf. :)
Nu har jag suttit och pluggat lite så slipper jag kanske plugga lika mycket på eftermiddagen. Tänkte försöka göra klart bokanalysen och sen plugga lite matte B. Annars då, i helgen ska jag fira C som fyller år nästa vecka. Har haft riktigt svårt att hitta en present. Men det är så roligt när man väl hittar en present och personen blir nöjd. Haha :)

1 oktober

Vaknade först kl 6 i morse och hade svårt att somna om. Vaknade vid 9 igen och gick gå upp och käkade en snabb frukost med C innan jag följde med dem ut till Valla och hämtade sista sakerna. Nu har jag precis kommit hem och ska ner och laga iordning mat innan jag ska åka och jobba 16-21 ikväll. Sedan blir det att bara ta det lugnt för börjar 07-14 i morgon. Skönt med lite timmar, känns bra när pengarna kommer sen. :)

RSS 2.0