29 september

Dagen började med att ha ett matte B prov. Kändes riktigt bra, men oftast brukar resultatet vara sämre. Jaja hoppas på det bästa nu iaf. Vill verkligen klara den här kursen :)
Nu väntar jag på att ha organisation och ledarskap. Ska ha redovisning men min kompis är sjuk, men det blir nog att redovisa iaf. Skönt att ha det gjort nu annars får jag vänta 5 veckor, eller ja 6. Nu på måndag börjar vi 4 veckors praktik sen är det höstlov, och en annan rolig sak är att det då är bara 6 veckor kvar till jullov. Underbart!
Efter skolan idag ska jag träna med Johanna, ska köra ur hela kroppen så jag blir helt slut, känns som jag behöver det.
Gårdagen efter skolan spenderades hos frisören i 2.5 timma, sen plugga jag matte med en jobbig pojkvän bredvid mig, slutade med att vi låg och moffa massa gott framför filmen "priest". :)

22 september

Jäkla förkylning att inte släppa, ena stunden rinner det i näsan och andra kan man inte andas genom den. Åh vad jag blir trött. Sniffar nässpray och stoppar upp papper så jag ser ut som en snigel. Vädret idag har varit lite knasigt, ena stunden var det sol och klar himmel och sedan öste regnet ner, såg knappt ut när jag körde hem från skolan. Nu sitter jag i sängen tillsammans med katten och pluggar samhällskunskap, har prov i det i morgon. Känns som det kommer gå käpp rätt åt helvete. Fattar ingenting av det jag läser ju. Funderar på att tända massa ljus i rummet också för att göra det lite mysigt när jag pluggar, det är sån tid nu. Mörkt och kallt. Så det blir väl att tillbringa resten av dagen här framför datan och försöka lära sig något. Senare ikväll kommer min älskling hem, då blir det massa mys. :)

20 september

Nu var det ett tag sen jag skrev och planerna har blivit ändrade. Resan till turkiet har jag avbokat. Kände att jag inte riktigt hade råd osv. Så stannar hemma i detta vackra väder i stället. Känns sådär men ska spara pengar nu och dra någon annan gång, kanske med min pojke :)  Vill bara åka iväg till kanske Thailand och ligga på stranden och äta massa gott och bara umgås med C. Hm det lät faktiskt riktigt lockande, kanske ska dra i vinter? Som om det skulle hända! Men förr eller senare ska vi åka. I morgon har vi prov på diabetes, känns som jag inte behöver plugga på mycket iaf. Annars vad ska jag berätta? Eftersom C är iväg i sthlm och jobbar så hinner jag med både plugg och träning, massor tid för annat. Nu är det faktiskt så att jag tycker det är skönt att hinna med massor men jag saknar honom massor också.


7 september

Jaha update från skolan igen då.
Sitter just nu och pluggar till ett diabetesprov. Värt.. Eller? Kanske inte kan allting om diabetes vet mest om hur det är att leva med det. Men de frågor vi skulle kunna var ju hur enkla som helst så det känns inte som det ska vara några problem. Efter skolan ska jag träna på hälso och sen ska jag hem till mamma ikväll och kolla på "hur många lingon finns det i världen". Tror den kommer vara bra. Har bara hört bra om den.
På tal om inget alls så ska jag åka utomlands i oktober med 2 tjejer i klassen. Kommer bli galet!
Vi planerar på att göra en baksmällan 3. Undrar hur detta kommer sluta? Ne men det kommer bli mest sola och bada, det är det jag mest ser fram emot. Sen ett par kalla cider i värmen sitter ju heller inte fel. Längtar som tusan.
Hotellet vi ska bo på :)
-A

RSS 2.0