20 februari

God morgon!
Idag har jag planerat att städa och tvätta här hemma men det är så fint väder ute så vill inte sitta inne. Blir nog en promenad med Nisan senare i eftermiddag iaf. Helgen har varit bra, i fredags var jag och Sandra hemma hos oss, vi åt faijtas, massor med godis och chips framför massor av tjejfilmer. Lördags åkte jag, mamma och Emilia till norrköping, jag köpte en blus och ett par skor :) sen på kvällen åt vi middag hos mamma och sedan körde C mig till Johanna där vi firade henne och Sandra. I går så följde jag med C och sandade i Norrköping, när vi kom hem åkte i och handlade och sen kollade vi på film innan vi gick och la oss :) en trevlig helg helt enkelt!

13 februari

Hej på er!
Nu var det ett tag sedan jag skrev och det beror på att jag inte haft varken tid eller någon lust att skriva, men nu fick jag ett litet ryck. Nu när jag inte skrivit något så har jag hunnit att jobbat lite, haft en hel del praktik och så har jag och C flyttat till en lägenhet. Så nästan all min tid har gått åt till att pyssla med saker hemma, plockat upp saker osv. Nu börjar vi få ordning så det ser ut som ett hem, väntar på soffan och tv bänken. Det känns helt overkligt att vi har flyttat till eget, nu behöver man inte smyga när man kommer hem sent och duscha hur länge man vill.
Ikväll jobbar jag så slutar 21, då ska jag hem och slänga mig på våran lånesoffa och kolla på film och det kan finnas en risk att jag tar fram godisskålen.
Så i morgon är det alla hjärtans dag, jag tycker det är en aning överskattat men tycker ändå att man ska göra något mysigt med den man tycker om. Jag och C blir nog bara hemma och köper hem mat och myser i soffan framför någon bra film.
-A

RSS 2.0