7 juni

Idag känner jag mig inte alls som en människa. Kom hem vid 1 i natt men somnade inte förrän 02.30. Så gick jag upp vid 09. Så nu sitter jag i soffan men ska börja fixa mig lite lätt så jag kan kliva utanför dörren. Ska på ansiktsbehandlig i eftermiddag också. Kvällen kommer jag iaf spendera framför ett par filmer i soffan. Hade roligt igår iaf. Var på ölbrännboll först på järven och sedan gick vi på förfest men eftersom det visade sig att harrys stängde tidigt så var vi kvar.
En bild från i tisdags på förfesten hos Adam!

5 juni

Idag började jag 12 i skolan och var där i två timmar. Hade enbart redovisning och nu är vi lediga fram till på fredag och då ska vi åka och rida. Sköna veckor dem här innan studenten men ach vad jag kommer sakna skoltiden känner jag nu. Att alltid veta hur dagarna såg ut och att även ibland plugga på kvällarna. Nu är det mycket fest som står på schemat och jag som dricker cider brukar få ett blodsocker som skjuter iväg. Brukar oftast inte känna av det men när jag legat bra i bs ett tag så känner jag symtomerna tydligare. I fredags var det fest, ikväll och även i morgon. Sen blir det hela helgen också sen är det bara en vecka kvar som kommer att bestå av bara roligheter och party.
Detta var mitt blodsocker i fredags kväll.

1 juni

Ojoj nu närmar sig studenten med stormande steg och idag har vi mösspåtagning. Kl 13.30 ska vi till skolan för att sätta på oss dem vita mössorna. Håller på och målar naglarna nu och ska snart locka håret och sminka mig. Efter mösspåtagningen följer Lina med mig hem och då ska vi sticka och käka för att sedan vara hos mig en stund och förfesta för att sedan dra till Lollo på klassfest innan vi åker in till stan igen till Safiren. Kommer bli en galen kväll!

RSS 2.0