21 maj

Sitter just nu i soffan och pluggar. Ska strax iväg med C och äta hos min pappa.
Dagen har jag tillbringat i skolan. Satt mest och lyssnade medan vår lärare föreläste. På eftermiddagen gick vi djulörundan och då passade jag på att ta med Amy. Det gick riktigt bra och hon gick fint i kopplet. Hon badade även när vi kom ner.
Jag pluggar just nu om diabetes och jag sitter och letar lite fakta på olika sidor. Det här ämnet är jobbigt, mest psykiskt då jag hellst inte vill tänka på att jag själv är sjuk. Varje gång jag pluggar detta så dyker frågan "Varför jag?" upp. Man vet inte varför man får diabetes, det är inte för att jag åt så mycket socker när jag var yngre som många frågar mig. Jag blir så arg vissa dagar. Jag tar mer än 5 sprutor om dagen och måste tänka hela tiden. Ibland orkar man inte. Nu när det är studenttider också så lär det bli en hel del festande vilket betyder mycket skräpmat och alkohol. Jag har funderat mycket på hur detta ska gå men hoppas på det bästa. Jag hatar diabetes!
Om man ändå kunde spola tillbaka tiden. Tiden utan dem förbannade sprutorna!

20 maj

Idag har min fina vän Sandra varit över och vi åg och solade ute på gräsmattan medan Amy roade sig med en boll. Hon snodde även hela vindruvsklasen och sprang nöjt iväg. Tog en promenad när alla moln började komma och nu ligger hon på golvet och sover. Själv sitter jag i soffan framför tv:n och väntar på att klockan ska bli 17 då jag bärjar jobba. Blir ett kort pass idag till 20.

16 maj

Att man aldrig kan bestämma sig. Köpte min studentklänning redan i höstas för att ha det gjort och jag har varit nöjd och tyckt om den ända fram till nu. Gick in på Nelly igår kväll och hittade klänningen jag verkligen vill ha och självklart beställde jag den då. Det dyker upp nya snygga klänningar hela tiden och jag vill bara KÖPA!
Här är den nya klänningen som jag hoppas droppar in i brevlådan så snart som möjligt :)

15 maj

Idag fyller våran fina Amy 3 månader. Jösses vad snabbt hon växer och lär sig. Hon har blivit bortskämd idag och fått ett extra tuggben och så gick vi en promenad upp till åsen innan jag började skolan.
Sitter just nu i skolan och har lyssnat på en kille som haft cancer. Han berättade om tiden innan, under och hur han kommit tillbaka till ett mer normalt liv. Väldigt intressant. Slutar om 2 timmar och då ska jag träffa Kajsa som jag inte träffat på otroligt länge så det ska bli kul att få snacka lite med henne. Sedan blir det en promenad med Olivia :)

RSS 2.0