18 april

Diabetes... Är en enda jävla kamp i livet. Att få vardagen att fungera. Ta rätt mängd insulin, att äta rätt, motionera, kontrollera blodsocker HELA tiden. Blickar.. människor som alltid tittar på när man tar blodsocker och insulin. Jag vill vara normal. 1000 frågor som ställs i väntan på svar. Man ska inte göra si inte göra så. Jag gör hur fan jag vill. Det är mitt liv. Vill jag äta en pizza även om det ej är bra för blodsockret så gör jag det. Viktuppgång/viktnedgång. En berg- och dalbana på blodsckerkurvan. Frågan som ställs... Varför jag? 

15 april

Haft praktik mellan 6.45-15.30 idag. Nu ska jag sätta igång och plugga och det ska jag göra resten av kvällen. Det märks mycket på blodsockret att jag går hela dagarna på jobbet, ligger på 5.4 nu och blivit låg en gång på jobbet idag. Men har alltid med mig en festis så den tog jag då. 

14 april

Nu är det full rulle. Har börjat VFU (verksamhetsförlagd utbildning) så går in på min tredje vecka av fem i morgon. Sen är det bara en kurs kvar och sen har jag gått ett helt år... Kan inte fatta att det snart gått ett år, det har gått så sjukt fort. Att beskriva utbildningen med några ord är jävligt tuff, mycket att göra, plugga konstant, inget liv men så roligt ändå. Nu på fredag har jag omtenta, hade 1.5 poäng från godkänd, känns förbannat surt men bara att göra om. C följer med till Eskilstuna så jag slipper åka själv, skönt det! 
Igår blev en lång dag, var och kollade på bil, och den fick också följa med mig hem, så nu har jag bil igen såååå skönt! Blev en liten Ford fiesta ST. 
Nu sitter jag och pluggar för glatta livet, ska klara omtentan!!!
 

RSS 2.0