25 februari

Hur fint väder som helst ute och jag ligger inne. Har varit en sväng till sjuhusbiblioteket och fixat böcker till nästa kurs som börjar i morgon. 
Nu har diabetes t-shirtsen släppts. Dessa hittar ni på denna sida! Jag har lite beslutsångest vilken jag ska välja, men nån av de kommer jag iaf beställa. Lutar åt drip drop i rubinröd! 
 
 

20 februari

Ligger helt utslagen i soffan nu med ett blodsocker på 15.8... Mår illa och springer och kissar var femte minut. Tagit insulin som jag ska men tror det beror på stressen. I morgon är det tentamen och idag har vi suttit hela dagen och pluggat. Nu har vi paus men tjejerna ska komma tillbaka vid 19 igen!


16 februari

Är inne i min lilla tentabubbla nu igen. Tenta på torsdag och ja jag börjar bli en aning stressad. Suttit och pluggat idag i några timmar och nu väntar jag på sambon. Ikväll blir det helstekt fläskytterfile och nått gott till men vad vet jag inte ännu!


11 februari

Fuck... Känt mig lite hängig hela dagen så har bara väntar på att nått ska bryta ut, självklart börjar det med hosta och halsont. Svider och bränner i bröstet när jag hostar. Fuck My life.... Behöver ju all energi till att plugga till tentan!
Tack bästa Jenny som kom hit med mat och glass :D


9 februari

Mitt blodsocker efter ett x antal cider! Aldrig legat så bra i blodsocker när jag dricker.


Mums

Emma kom vid 10.30 så satt vi och pluggade fram till 17.30. Känns faktiskt riktigt bra nu inför i morgon. Ska köra ett sista race innan jag slocknar i sängen ikväll. Nu har Jenny precis åkt, hon var här och gav mig lite mer energi till pluggandet. Idag till middag blev det coleslaw och rökt makrill med vitlök på . Mums så gott det var!


7 februari

God morgon! Idag prova jag nått nytt till frukost, naturell yoghurt och müsli men bär i. Mums! Riktigt gott var det. Blir nog 7 enheter till eftersom jag ska sitta still hela dagen och plugga med Emma !


6 februari

Tidig morgon i morse, vaknade först vid 06 men gick inte upp förrän vid halv. Då var det bara att göra sig i ordning och äta frukost för att sedan åka till skolan för att gå på föreläsning om immunologi. Nu har jag satt mig ner och ska plugga till fredagens tenta. Börjar kännas i magen nu... Stress, stress stress! Inte bra för kroppen, speciellt inte blodsockret... Låg på 6.2 till lunchen och tog 7 enheter som jag brukar till Korvstroganoff och ris men självklart blev jag låg, så nu äter jag lite nötter och börjar komma tillbaka till verkligheten.

Här är en bild från när jag var på inskolning på sjukhuset! :)


trassel

Min hjärna känns som ett enda stort garnnystan som trasslat ihop sig. Nu på fredag har jag omtenta och det pluggar jag till nu och om ca 2 veckor har jag tenta om blod, virus och bakterier m.. Huvudet sprängs, värken går inte att komma undan och alvedon hjälper inte längre. Stressen påverkar blodsockret och det blir högt vilket leder till ännu mer stress för mig. Stel och ont i hela kroppen, kanske skulle ta och unna sig en massage?.... Nej det får bli efter tentan den 21 februari. 
Har ingen motivation alls till att plugga just nu, men får fan bita ihop, den kommer väl tillbaka.. 
Ibland måste man skriva av sig, nu ska jag återgå till pluggandet ett tag till innan jag däcker i sängen! 

5 februari

Hej hopp!
Idag blev det en heldag i skolan. Hade föreläsning på förmiddagen om blodet och HLR (hjärt- och lungräddning) på eftermiddagen. När jag kom hem fixade jag och C korvstroganoff och det var den godaste jag ätit på länge, mmmm. 
Nu har jag slagit mig ned under täcket i sängen, mår inte hundra utan känner att nått är på g. Har huvudvärk, ont i kroppen och känner mig allmänt trött. Men ska försöka läsa lite inför omtentan på fredag. Har ingen motivation alls att plugga men har tagit med mig en påse med blandade nötter så kanske får lite energi av de! 
 
Blodsocker just nu: 13.5.
Högt men ska hålla lite extra koll på det ikväll. Tog 7 enheter med insulin till maten men sprutan hackade och det gick på tok för lätt att spruta in det mot vad det brukar göra, och det har hänt förut och de gångerna har jag blivit väldigt hög efter. Så misstänker att jag inte fått i mig tillräckligt med insulin, men gav mig 3 extra för en stund sedan så får se. Som vanligt kommer jag väl bli låg i blodsockret... 
 
 

4 februari

Veckorna bara rullar iväg, och vi är inne i februari månad redan. Jag hade vårkänslor igår även fast det fortfarande var kallt så idag ramla snön ned igen. Jag vill ha värme och kunna gå utan jacka...
Dagen har spenderats hemma med nästan ned i böcker. Har omtenta på fredag så kör hårt denna vecka på gammalt plugg. Men känns som mycket redan sitter i bakhuvudet. Måste bara locka fram det så det känns färskt igen. Nu sitter jag och tagit en paus i pluggandet och väntar på C, det blir plättar ikväll. MUMS! Inte värst nyttigt men ack så gott. 
 
 

RSS 2.0