30 januari

Jag klarade anatomi och fysiologi tentan, vilken lycka. Nästa vecka har jag omtenta på vårdandets grunder och sen om några veckor har jag tenta i medicinsk mikrobiologi och vårdhygien. Mitt liv består av plugga plugga och plugga. Var en riktig lättnad att jag klara denna tenta iaf. Det är en spärr tenta så klara jag inte den innan termin 3 så får jag inte börja den. 
Idag ska jag plugga virus och massa annat, har bosatt mig i soffan men massa böcker. Så ikväll blir det en filmkväll med mitt hjärta. 
 
Igår innan middag låg jag på 11.3 i blodsocker. Åt ost och baconpaj och morötter och tog 7 enheter. Tog en 50 minuters promenad och när jag kom hem låg jag på 4.5 och kände mig super låg. Då får jag ångest att jag tog så mycket insulin till maten, men eftersom det är kolhydrater i så brukar jag oftast bli hög men tänkte inte att jag skulle gå så långt. Blir paj till lunch idag och då blir det nog lite mindre insulin. Så svårt att ta rätt mängd insulin, antingen tar jag för mycket eller för lite, nästan aldrig det blir bra... Förbannade diabetes! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0