26 mars

Dagen börja bra... När jag klev upp var det strålande väder ute, gick på abetsintervju på Furuliden (vårdboende) där jag nu ska jobba i sommar! Happy!!! Känns skönt att veta vad man ska göra i sommar. Nu blir det att plugga resten av dagen.


25 mars

Sitter i soffan och pluggar lite farmakologi. Har tenta på torsdag på både det och läkemedelsberäkning! Så ska nog köra lite matte sen också när jag är färdig med detta, håller på och gör massa gamla tentor.
Ikväll ska jag på möte med diabetesföreningen här i stan, ska bli lite spännande. Men innan det ska jag käka våfflor eftersom det är våffeldagen idag :D
 
Nu vill jag sätta mig på ett plan till ett land med värme och kritvit sandstrand! 

17 mars

Precis kommit hem från Norrköping. Var där en sväng med min bror och lämnade in min dator för den muppa sig. Igår var jag ute en sväng men åkte hem rätt skapligt då jag mådde illa och låg på 18.8 i blodsocker.


14 mars

Huvudvärk till 1000.... Gick upp tidigt i morse, vid 8 kom mina pluggkompisar och hade med sig färskt bröd. Så vi åt en god frukost medan vi började diskutera lite till tentan. I morgon smäller det! Nervositeten sitter som vanligt i magen och det känns som jag tappat allt. Känns alltid så innan tenta. Men men som sagt, det går som det går. Det värsta som kan hända är att jag får underkänt och får göra omtenta! 
Snart hoppas jag C kommer hem så vi kan åka ut och klämma lite på hans brorsbarn :)

13 mars

C väckte mig 06.15 i morse och då var det bara att kliva upp och börja plugga. Under förmiddagen kom Ida hit och pluggade oxå men hon åkte för ett tag sen så nu har jag bakat muffins och fortsätter att plugga med lite energi i form av dessa godsaker! Ikväll kommer Ida hit och kör ett race till så är det sista dagen i morgon att plugga och då lär det inte bli mycket fritid!

Vet att jag kommer få högt bs nu men det skiter jag faktiskt i... Stressen gör det högt ändå så... Hihi ibland får man faktiskt !


12 mars

Inväntar John blund men han verkar glömt mig ikväll... Behöver all vila för att kunna gå upp samtidigt som C åker till jobbet så jag kan plugga. Alltid denna stress innan tenta!
Börjar fundera på om man kanske skulle ta och kolla synen oxå, både ont i huvudet och kisar mycket på senare tid! Kanske dags för glajjer för min del..


11 mars

Gick upp tidigt idag och åt en god frukost framför tvn. Sedan tog jag tag i disken som blev efter att vi grillade för första gången i år. Mums, nu längtar jag verkligen till värmen då man kan sitta ute med en kall drink och grilla ute på gräsmattan. Efter frukosten så tog jag en promenad över till min bror och satt där en liten stund innan han skulle till jobbet, så då körde han hem mig. Nu sitter jag i soffan och ska sätta fart med pluggandet, har tentamen på fredag morgon. Men först blir det lite frukt så jag får energi!!! 
 

6 mars

Efter frukosten idag gick jag en promenad med Jenny och minelle. Så skönt att börja dagen med det! Ska försöka ta mig tid till en promenad till sen. Nu sitter jag och pluggar, går lite segt idag men tänkte försöka ta mg igenom matspjälkningssystemet helt! På lunchen var mamma här och åt, jag fixade pepparrotssås, potatis och korv. Mums. Haha tredje dagen i rad som jag äter det men passar på då C inte är hemma eftersom han ej tycker om det!


5 mars

Klarade tentan på medicinsk mikrobiologi och vårdhygien. Vilken känsla! Var nästan säker på att jag inte skulle klara den men så gjorde jag det. Så jävla underbart! Nu är det bara att tagga till nästa tenta vi har fredag nästa vecka!

Mitt blodsocker nu: 7.7


1 mars

Kan ni tänka er, vi är redan inne i mars. Helt sjukt var tiden går fort. Känns som jag nyss tog studenten. Jag har redan hunnit pluggat en termin på sjuksköterskeprogrammet. Kan inte fatta det! Klarade omtentan så termin ett är avklarad.
Nu ska jag läsa på lite om matspjälkningssystemet!


RSS 2.0