29 maj

Snart är jag klar med termin 2. Kan inte fatta att tiden gått så fort. Så då är det 4 terminer kvar! Nästa onsdag tar jag sommarlov för då skriver jag tentan för denna kurs! Har klarat alla tentor så har inget som släpar efter och det känns riktigt skönt. Men vilket år det har varit, stress, stress och stress. Har inte riktigt känt mig som en människa! Men snart snart så får jag lite ledigt, eller ja jag ska ju jobba på Furuliden hela sommaren. Så ledig är jag icke!


15 maj

Sov länge idag för att vara mig, vaknade strax efter 10 och var fortfarande trött. Men tror det kan bero på smörgåstårtan jag åt igår, låg på 17 hela kvällen!
Låg på 12.3 i blodsocker innan jag dansa zumba i 20 min. 9.6 efteråt :) nu blir det smörgåstårta!!!


3 maj

Riktigt dålig på att uppdatera, men dels har jag haft praktik och sen pluggat så fort jag kommit hem så tiden har inte funnits till. Idag är det strålande väder ute och jag och sambon har precis uträttat lite och ska nu ut på en långpromenad. Ska bli riktigt skönt. Har börjat få bättre balans på mitt bs nu också och peppar peppar hoppas det håller i sig... Vaknat de senaste mornarna på 4.6, 6.4 osv Happy! Men är glad så länge det ligger under 10. Har bytt ut min frukost nu igen så nu äter jag filmmjölk med hallon/blåbärsmak med banan i och finn crisp, är helt beroende av finn crisp just nu, skulle kunna smälla i mig ett helt paket direkt. 
 

RSS 2.0