det glada livet

Idag började dagen med att jag och min kära sambo drog till Linköping för lite julklappsshopping och vi hitta en hel del så nu behöver man kanske inte stressa inför julen. Nu har jag precis ätit lite och väntar på att bli upplockad för att dra på 25-års fest. Ha en fin kväll gott folk!


-A

30 november

Jag fick upp blodsockret innan tentan men pga stress och nervositet så hamna jag på 13 i bs. Tentan kändes ändå helt okej men det återstår att se. På kvällen åkte vi till örebro och badade i äventyrsbadet och där kopplade jag bort pumpen men gick och tog en skvätt en gång i timmen. Där hade jag ett bs på 23.6 som jag tog extra enheter till tillsammans med mat. När vi kom hem låg jag på 28 och bestämde då för att byta nål. Fy helvete vad fel första nålen hamnade då. Bara stod och grät och drog ut den igen då såg jag att plastnålen var fylld med blod så antar att jag hamna i nått kärl eller så. Sen satte jag dit en ny och det hamnade bra. Nu vaknade jag på ett bs på 15.4 så börjar få ner bs lite.


-A

29 november

Vakna på 3.1 i morse... Blir så jäkla sur, varför ska ett lågt bs komma nu nät jag absolut inte vill för? Har tenta idag och då behöver jag alla krafter. Skit dag rent ut sagt. Sen när jag bytte nål till insulinpumpen igår vägra tejpen fastna så drog ut nålen och fick sätta dit ny och jag som verkligen hatar att byta nål så fick jag göra det två ggr på en dag, brukar bara behöva var tredje dag. Den sista nålen jag satte satte sig inget bra heller utan det gör ont när jag sitter och tejpen lossna nästan när jag duschade. Och idag ska jag på äventyrsbad och dåx lär väl den förbannade tejpen lossna... Tack för mig och ha en bra dag!

-A

Arbetslös?

Lediga jobb undersköterska
Ett tips är att klicka på länken ovan där vårdpersonal sökes via vårdväskan. En hemsida där det finns allt möjligt för personal inom vården. 
Nu har jag precis beställt arbetsskor som jag kommer att skriva om när jag fått hem de. Ska bli spännande att recensera sen! 
Arbetsskor Klassisk, matt
Här är en bild på skorna som jag beställde. Bilden är tagen från vårdväskan. Jag valde dessa just för att jag kan välja om jag bara vill hoppa i skorna eller om jag vill ha de stadigare kan jag använda den elastiska remen. 
 
-A

28 november

Suttit hela dagen idag och pluggat tillsammans med tjejerna i klassen. Nu är det ett break och vid 17 ska jag på ansiktsbehandling ska bli riktigt skönt. Sen efter det blir det att prova på zumba som bella håller i. Mitt i pluggandet idag fick jag mail från vårdväskan som vill ha bloggare som kan recensera deras produkter och jag ska få prova arbetsskor. Så nu blir det att beställa hem ett par fina skor till jobbet. Så kommer jag skriva om de här senare när jag fått hem de och hunnit prova dem!


-A

27 november

Har varit mycket på senaste och har därför lagt bloggandet åt sidan och fokuserat lite på mig själv. Har för nogra veckor sedan varit på sjukhuset och tagit hba1c som låg på 58 och visst det är helt okej då målvärdet är 52 och det var det jag låg på sist. Så just nu försöker jag motionera mer både styrketräning och motion och jag försöker även tänka på mitt sockerintag då jag är en riktig godisråtta, speciellt när jag sitter hemma i soffan och pluggar till en jobbig tenta då är det lätt att godisskålen åker fram. Så jag har istället köpt hem salta nötter som tilltugg nu när jag pluggar och så här såg mitt bs ut igår:
07.00 - 4.2
11.00 - 9.9
18.30 - 3.5
22.30 - 4.9

Ett värde som var för högt som jag korrigerade vid lunch med en halv enhet extra.-A

RSS 2.0