som en berg- och dalbana

Ja, just nu är mitt blodsocker som en enda berg- och dalbana. Vaknar nästan varje morgon på 15-16 i bs... Om det är för att jag är ledig nu och unnar mig lite eller så är det en jäkla svacka helt enkelt. Blir så förbannat trött på diabetesen, det förstör så jävla mycket men samtidigt har jag utvecklats till en annan person. Men kan ändå inte se nått enda positivt med att leva med diabetes. Snart ska jag till min ssk och ta Hba1c så får väl se vad det hamnar på denna gång... Tror inte att det ligger lika bra som sist iaf!B12 brist

Ja som rubriken låter så har jag fått b12 brist. Diabetesen är tydligen en liten del av detta, alltså en orsak (enligt läkaren). Fick panik ont i magen för ca 1 år sedan och fick åka in akut men då blev diagnosen troligtvis gallsten och sen blev det aldrig någon mer utredning. Jag har alltid i flera år haft problem med munblåsor som jag sökt för ett x antal gånger och aldrig fått hjälp med det. Nu innan sommaren fråga jag min diabetesläkare och många prover togs och det visade sig att jag hade b12 brist. En gastroskopi gjordes (vilket jag var livrädd för att få göra, men kan lugna er med att jag bad om lugnande och minns nästan inget av undersökningen, inget obehagligt iaf) och diagnosen kronisk gastrit ställdes, vilket är orsak till b12 bristen!så här ser mina händer ut titt som tätt och ibland svider. Detta är ej utrett än men ska snart till sjukan och fråga om det. Sist jag fråga så sa de att det kan bero på bristen så antar att det är samma nu och då verkar inte mina b12 tabletter hjälpa.

25 augusti

Nu var det ett bra tag sen sist och ska försöka komma igång med bloggen igen. Det jag kommer skriva om är diabetes, mitt liv och skolan. Jag börjar mitt sista år på sjuksköterskeprogrammet 2 september vilket ska bli spännande med tufft.
RSS 2.0