berg- och dalbana

Låg dåligt hela natten även fast jag la mig på ett bra blodsocker. Vakna i morse högt och mosa i mig insulin och åt naturell lättyoghurt samt en finncrisp. Senare låg jag fortfarande högt och tog lite insulin till. När jag sen skulle ut och gå en sväng med Nizze började jag sjunka så drack två glas mjölk och lyckades få det stabilt (hade med mig en massa dextrosol utifall att). Kom hem och gjorde omelett och tog knappt nått insulin alls, men sjönk som en sten i blodsockret 2.3. Nu ska jag försöka plugga, trotts att jag är helt slut... Men kan säga att jag vill aldrig vara utan freestyle libren, men provtiden tar slut om 12 dagar! håller tummarna att mitt landsting köper in den...Kommentarer
Postat av: Per Gustafson

Jag följer din test av freestyle libren med stort intresse. Hoppas landstinget köper in den! Vilket lansting tillhör du? Jag ska höra med vårt diabetesteam om de vet något om Stockholms läns landsting. Hur länge kan du ha sensorn innan du behöver byta?
OBS! Inga kolhydrater i omelett :)

Mvh, Per

Svar: Kul att du följer. Jag skulle aldrig vilja vara utan den. Jag tillhör sörmlanslandsting...Har haft den i 14 dagar då det är så länge man kan ha den. Efter dessa 14 dagar slutar sensorn att fungera. Jag fick en till på posten som tack för att jag är med och deltar o provar den så har en till sensor nu som sitter.
Alice Hellgren

2014-10-24 @ 16:02:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0